Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71741 Parken i NINJAGO by

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 694,-
På lager
SKU
04212-22
   

Gjenopplev gode minner og favorittninjaer med settet LEGO® NINJAGO® Parken i NINJAGO by (71741) for lek og utstilling. Nå kan barn feire 10-årsjubileet til NINJAGO universet med et engasjerende og gøyalt byggeprosjekt.

Kreativ moro med ninjaleke

Hver av de fem detaljerte etasjene har noe som garantert imponerer NINJAGO fans, deriblant en isbar, Chens nudelrestaurant, kontrollrom og et museum over ninjaenes fantastiske historie. For ekstra morsom bygging og lek inneholder settet dessuten 19 minifigurer, inkludert alle ninjaene og noen av deres allierte.

Det ultimate byggesettet for alle NINJAGO fans.

Denne imponerende modellen faller garantert i smak hos NINJAGO fans i alle aldre: eldre byggere får en nostalgisk tårnmodell, mens yngre byggere får en verden full av lekemuligheter. Dette store settet består av 5685 deler og er perfekt for foreldre og barn som ønsker å dele en engasjerende byggeopplevelse.

 • Parken i NINJAGO® by (71741) inkluderer en spektakulær femetasjes husmodell som kan bygges og lekes med eller brukes som utstillingmodell. Settet markerer tiårsjubileet til NINJAGO universet.
 • Hus-lekesettet inkluderer hele 19 minifigurer som åpner for gøyal rollespill-lek, inkludert Unge Lloyd, Kai, Zane, Urbane Cole, Urbane Jay, Urbane Nya, Wu Legacy, Misako, Ronin, Hai, Cece, Mei og Tito.
 • Husmodellen har mange rom og inkluderer en isbar, Chens nudelrestaurant, ninjaenes kontrollrom og et museum pluss tilbehør og detaljer som gjenspeiler ninjaenes fantastiske historie.
 • Husets fem etasjer kan alle løftes av, slik at det blir lett å leke inne i det, og bak er det en stige som kan trekkes opp og ned.
 • Ninjalekesettet består av 5685 deler og er perfekt som bursdagsgave til alle som liker NINJAGO® lek og LEGO® moro. Settet byr på en fin byggeopplevelse som foreldre og barn kan dele.
 • Ninjahuset er 73 cm høyt, 44 cm bredt og 33 cm dypt og tar seg imponerende ut som utstillingsmodell.
 • Inkluderer en gullfarget Wu Legacy samlerminifigur som markerer 10-årsjubileet til LEGO® NINJAGO® lekesettene.
 • LEGO® NINJAGO® serien omfatter et fantastisk utvalg av leke- og utstillingsmodeller, inkludert roboter, drager, kjøretøy og båter.
 • I over seksti år har LEGO® klossene vært laget av de aller beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltid er lette å ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Detaljer:

 • Antall klosser: 5685
 • Alder: fra 14 år
Produktdetaljer
Modell71741
EAN5702016912692
MerkeLEGO
Fantastisk byggeprosjekt, perfekt for små og store som digger ninjaer

Et fantastisk byggeprosjekt

Perfekt for de som elsker Ninjaer!

Kule rom full av Ninjago-historie og detaljer

Full av NINJAGO-historie

Sjekk ut alle de kule rommene med masse detaljer!

Den 73 cm høye modellen vil imponere på utstilling

Et blikkfang

Denne kjempestore modellen imponerer når den står på utstilling!

LEGO NINJAGO 71741 City Garden
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.