Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71747 Vokternes by

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 496,-
På lager
SKU
02212-111
   

Actionfrelste ninjafans vil elske å kunne gjenskape scener fra LEGO® NINJAGO® TV-serien med lekesettet Vokternes by (71747). Denne fantastisk detaljerte ninjaleken inkluderer et fangehull inni munnen til en drage, skjulte skytere og en felle som heiser figurene opp i et tre.

Gaver barn blir glade for!

Settet inneholder minifigurer av Øy-Cole, Jay og Kai, høvding Mammatus og en tordenvokter, som alle har tøffe våpen som barn kan iscenesette gøyale kamper med for å få tak i den verdifulle stormamuletten. Steinsøylen øverst på modellen kan deles inn i tre forskjellige monsterfigurer.

Tøffe barneleker

LEGO NINJAGO kamplekene tar barn vekk fra skjermen og lar dem engasjere seg i en verden full av fantasifull action. Her lærer de verdifulle ferdigheter og kan slåss mot onde skurker side om side med heltene sine. Ninjalekesettene inkluderer drager, roboter og templer.

 • LEGO® NINJAGO® Vokternes by (71747) byggesettet inkluderer et detaljert og interaktivt jungelscenario, hvor barn kan gjenskape spennende slagscener.
 • Inkluderer fem minifigurer: Øy-Cole, Øy-Jay, Øy-Kai, høvding Mammatus og en tordenvokter, og alle har kule våpen fra LEGO® NINJAGO® TV-serien.
 • Ninjalekesettet inkluderer en fangecelle i et dragehode, en farlig felle forkledd som et blad, skjulte skytere og en steinsøyle som kan deles opp i tre figurer.
 • Dette øylekesettet består av 632 deler og er en gøyal modell for barn fra åtte år og oppover. Perfekt som bursdags- eller julegave til barn som elsker ninjaer.
 • Vokternes by er 22 cm høy, 19 cm lang og 29 cm bred og kommer garantert til å imponere venner når de ser den på barnerommet.
 • Sjekk ut flere NINJAGO® sett som er inspirert av TV-serien, inkludert Lloyds jungelmotorsykkel (71745), Jungeldrage (71746) og Sjøslag med katamaran (71748).
 • LEGO® NINJAGO® universet består av en fantastisk samling med kule leker som inspirerer barn til timevis med fantasifull lek, hvor de lærer seg viktige ferdigheter på eventyr med ninjaheltene sine.
 • I mer enn seksti år har LEGO® klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller noen av verdens strengeste sikkerhetsstandarder, og det gjør LEGO lekesett til trygge leker for barnet ditt.

Detaljer:

 • Antall klosser: 632
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71747
EAN5702016889680
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.