Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71748 Sjøslag med katamaran

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 622,-
På lager
SKU
02212-110
   

Med det unike og supertøffe lekesettet LEGO® NINJAGO® Sjøslag med katamaran (71748) får ninjafans oppleve spennende eventyr på de sju hav. En av de to katamaranene kan deles opp i tre separate lekebåter, hvor den ene har et minifengsel, slik at barn får alt de trenger for å leke i timevis.

Førsteklasses NINJAGO lekesett

Ninjaleken inneholder minifigurer av Øy-Jay, Øy-Kai og Øy-Zane og fiendene deres, høvding Mammatus, en tordenvokter og en jordvokter, som alle er bevæpnet med spyd, sverd og skjold for enda mer spennende action.

De beste gavene for kreativ lek

NINJAGO leker introduserer små byggere for en verden full av spennende eventyr, hvor de kan bygge kule leker før de slår seg sammen med ninjaheltene sine og slåss mot en gjeng onde skurker. Underveis lærer de viktige ferdigheter med sett som inkluderer drager, roboter og templer.

 • LEGO NINJAGO Sjøslag med katamaran (71748) er et actionfylt ninjalekesett med to katamaraner, hvorav den ene kan deles opp i tre båter som barn kan bruke når de iscenesetter spennende sjøslag.
 • Inkluderer seks minifigurer fra NINJAGO® TV-serien: Øy-Jay, Øy-Zane, Øy-Kai som går til kamp mot høvding Mammatus, en jordvokter og en tordenvokter, som alle har kule våpen.
 • Vokternes stridskatamaran har to fjærbelastede skytere og kan deles opp i tre separate båter, hvorav en har et minifengsel for ninjaer og en annen har to knotteskytere og et skrin med diamanter.
 • Ninjaenes katamaran har to fjærbelastede skytere og kan felles opp i fartsmodus og felles ut i angrepsmodus.
 • Kampsettet består av 780 deler og byr på en gøyal byggeopplevelse for barn fra ni år og oppover. Passer perfekt som bursdags- eller julegave, og vil garantert imponere barnas venner.
 • Vokternes katamaran er 22 cm høy, 33 cm lang og 24 cm bred og passer perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom sjøslagene.
 • Sjekk ut flere NINJAGO sett som er inspirert av TV-serien, inkludert Lloyds jungelmotorsykkel (71745), Jungeldrage (71746) og Vokternes by (71747).
 • LEGO NINJAGO universet består av en fantatisk samling med kule lekesett som alle ninjafans vil være stolte over å eie. Med lekesettene lærer barn seg viktige ferdigheter gjennom spennende lek med ninjahelter.
 • I mer enn seksti år har LEGO® klossene vært laget av noen av verdens beste kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør dem trygge for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 780
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71748
EAN5702016889284
MerkeLEGO
Alder9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.