Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71749 Skjebneskipet Bountys siste tokt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 427,-
På lager
SKU
05212-62
   

Med det slående settet Skjebneskipet Bountys siste tokt (71749) kan barn lære seg å bygge med modeller som Bounty-skipet, en vannscooter, en drage med bevegelige vinger, en skattkiste og en øy med fengsel og fire minifigurer.

Lær å bygge med LEGO® 4+

Denne LEGO leken er designet for å gi barn fra fireårsalderen en gøyal bygge- og lekeopplevelse. Esken inneholder flere klosseposer, som hver inneholder klosser til en byggbar modell og figur, og i tillegg følger det med en startkloss som gir barn et delvis ferdigbygget utgangspunkt. Dermed kommer byggingen og leken raskt i gang.

Moro for hele familien

LEGO 4+ settene gjør det gøyalt for voksne og barn å bygge sammen. De enkle bildeinstruksjonene som følger med, veileder barna gjennom hele byggeprosessen, og settene inkluderer dessuten Instructions PLUS i byggeappen LEGO Building Instructions. Denne interaktive guiden inkluderer verktøy for zooming, spøkelsesvisning og rotering, som gir barn en enda bedre byggeopplevelse. La barn oppleve ekte byggeglede med dette LEGO® skipssettet som inkluderer en vannscooter og drage, en øy med fengsel og fire minifigurer.

 • LEGO® NINJAGO® Skjebneskipet Bountys siste tokt (71749) gir barn spennende byggeopplevelser, og etterpå kan de finne på ninjafortellinger med det flotte LEGO skipslekesettet som er fullt av spennende funksjoner.
 • Lekesettet inneholder minifigurer av ninjaene Kai, Zane og Jay og fienden deres, gjenferdninjaen Karenn, samt en startkloss som får leken raskt i gang.
 • Skjebneskipet Bounty har et tøyelig seil, roterende boostere, et snurrende skipsratt, en avtakbar vannscooter og et anker med kjetting og får virkelig fart på barnas fantasi.
 • Lekesettet inkluderer også en drageleke med vinger som beveger seg når barna trykker den på ryggen – og den har en sal med plass til en ninjaminifigur.
 • En flott bursdags- og høytidsgave for ninjafans som har lyst til å lære å bygge med LEGO klosser. Passer for barn fra fire år og oppover.
 • Skjebneskipet Bounty er 21 cm høyt, 32 cm langt og 12 cm bredt og er perfekt til lek hjemme og på farten.
 • De enkle bildeinstruksjonene veileder barn gjennom hele byggeprosessen.
 • Barn kan få en enda bedre byggeopplevelse med digitale Instructions PLUS som inneholder verktøy for zooming, rotering og visning, og gjør byggingen til en del av leken.
 • I mer enn seksti år har LEGO® klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og er derfor trygge for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 147
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71749
EAN5702016912708
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.