Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71750 Lloyds Hydro Mech

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 228,-
På lager
SKU
05212-64
   

Ninjafans kan gjenskape morsomme scener fra TV-serien NINJAGO®: Seabound med Lloyds Hydro Mech (71750). Det superkule ninjalekesettet inspirerer til heftig rollelek med den bevegelige robotleken som har et stort sverd i den ene hånda og en hydraulisk klo i den andre.

Kreative leker for livlige eventyr

Undervannslekesettet har to minifigurer: Scuba-Lloyd med dykkermaske, lufttank og svømmeføtter, og den onde Maaray-vakten. Barn kan finne på egne eventyr og bestemme hvem som stikker av med bølgeamuletten som også følger med settet.

LEGO® sett for utviklende moro.

NINJAGO lekesett lar barn leve seg inn i en grenseløs fantasiverden hvor de lærer om viktige ninjaverdier som mot, selvoppofrelse og familie gjennom utviklende rollelek. Et fantastisk utvalg kule leker som drager, roboter og kjøretøy inspirerer dem til å finne på egne historier. Med Lloyds hydrorobot og to minifigurer kan barn leke at de deltar i de spennende undervannseventyrene fra TV-serien NINJAGO®: Seabound.

 • LEGO® NINJAGO® Lloyds Hydro Mech (71750) er et fantastisk undervannslekesett med bevegelig robot som engasjerer barn i spennende lek i timevis.
 • Ninja-lekesettet inkluderer to minifigurer: Scuba-Lloyd med dykkermaske, lufttank og svømmeføtter, og en Maaray-vakt. De to kjemper om en edel bølgeamulett som også følger med settet.
 • Robotleken har bevegelige bein, en cockpit Lloyd kan sitte i, en stort sverd i den ene hånda og en hydraulisk klo i den andre, og er som skapt for heftige undervannsslag.
 • Kamplekesettet gir en interessant byggeopplevelse og er en flott overraskelsesgave til ninjafans fra sju år og oppover.
 • Den imponerende roboten er 17 cm høy – en størrelse som er perfekt både for lek hjemme og på farten.
 • Se de andre settene som er basert på TV-serien NINJAGO®: Seabound, inkludert Ninja Sub Speeder (71752), Vanndrage (71754), Hydro Bounty (71756) og Uendelighetssjøens tempel (71755).
 • LEGO® NINJAGO® byr på et enestående utvalg gøyale lekesett som hjelper barn å løsrive seg fra skjermen og lære viktige ferdigheter gjennom fantasidrevet rollelek.
 • I mer en seksti år har LEGO® klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de er ensartede og lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene og styrken til en ninja!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, så du kan være sikker på at de er trygge for barna.

Detaljer:

 • Antall klosser: 228
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71750
EAN5702016912296
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.