Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71752 Ninja Sub Speeder

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 437,-
På lager
SKU
05212-63
   

Med Ninja Sub Speeder (71752) kan barn gjenskape scener fra den actionfylte TV-serien LEGO® NINJAGO®: Seabound. 2-i-1-modellen kan forvandles til en bil eller en ubåt med en avtagbar drone, to knotteskytere og en cockpit som kan åpnes.

Unike leker som fremmer kreativ bygging

Ninja lekesettet har fire minifigurer: Scuba-Jay og Scuba-Cole, begge iført dykkeutstyr og svømmeføtter, og to Maaray-vakter med tøffe våpen. Barn kan leke at de deltar i lekekamper til lands eller nede på havdypet, og kjempe om bølgeamuletten som følger med settet.

Tøffe leker for ninjafans

Byggbare NINJAGO sett tar barn med inn i en gøyal fantasiverden hvor de kan slå seg sammen med favorittninjaene sine, lære av deres positive verdier og bekjempe kjeltringer. Serien består av fantastiske leker, inkludert drager, biler og roboter. NINJAGO® fans kan finne på spennende lekehistorier med Ninja Sub Speeder – et råkult 2-i-1 amfibiebilsett med fire minifigurer.

 • LEGO® NINJAGO® Ninja Sub Speeder (71752) er en genial 2-i-1-modell som kan brukes som bil eller ubåt, og som gir barn endeløse muligheter til engasjerende lek.
 • Ninjaleken inkluderer fire minifigurer: Scuba-Jay og Scuba-Cole, begge med svømmeføtter, og to Maaray-vakter de må beseire for å få tak i bølgeamuletten som følger med settet.
 • Amfibiebil med avtakbar drone, cockpit som kan åpnes for å sette inn minifigurer, og to knotteskytere. Gir barn timevis med fantasifull rollelek.
 • Ninjalekesettet for barn fra åtte år og oppover gir barn en engasjerende byggeutfordring. Etterpå er det klart for spennende lek med en enestående modell som garantert vekker begeistring.
 • Ninjalekebilen er 7 cm høy, 27 cm lang og 12 cm bred – en størrelse som er perfekt for lek hjemme og hos venner.
 • Gå ikke glipp av de andre NINJAGO® settene inspirert av TV-serien, deriblant Lloyds Hydro Mech (71750), Uendelighetssjøens tempel (71755) og Vanndrage (71754).
 • LEGO® NINJAGO® byggesett får barn til å erstatte skjermtid med gøyal lek hvor de lærer om ninjaverdier som mot og familie.
 • I mer en seksti år har LEGO® klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de er ensartede og lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene og styrken til en ninja!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, så du kan være sikker på at barna er i trygge hender.

Detaljer:

 • Antall klosser: 356
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71752
EAN5702016912302
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.