Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71753 Ilddragen angriper

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 565,-
På lager
SKU
05212-61
   

Ninjafans kan gjenskape luftige tokt fra den første sesongen av LEGO® NINJAGO® TV-serien med det oppgraderte lekesettet LEGO NINJAGO 71753 Ilddragen angriper. Den imponerende drageleken med bevegelig hale, bein, munn og vinger, inspirerer barn til spennende rollespill-action.

Spenningsgaranti for ivrige ninjafans

Lekebyggesett med tøffe minifigurer av ninjaene Kai, Zane og Nya Legacy samt erkefienden deres, Wyplash, som barn kan bruke for å iscenesette episke oppgjør mellom det gode og det onde. Nya Legacy fra juni 2021 er en helt ny, gullfarget samlerminifigur med sokkel, som lanseres i forbindelse med NINJAGO lekesettenes tiårsjubileum.

Unike leker for fantasifulle byggere

LEGO NINJAGO sett lar barn tre inn i en fantasiverden full av spennende action. Der kan de kan bli med heltene sine og kjempe mot en gjeng med skumle skurker i en serie med byggesett som inneholder roboter, motorsykler og drager. Gi barn timevis med morsom lek med denne lekedragen med munn, hale, bein og vinger som kan bevege seg.

 • Lekesettet LEGO® NINJAGO® Ilddragen angriper (71753) inneholder en ultrabevegelig drage som inspirerer fantasifulle barn til å legge ut på timevis med høytflygende eventyr.
 • Ninjalekesettet inneholder fire minifigurer fra den første sesongen av NINJAGO® TV-serien: ninjaene Nya, Kai og Zane, og den onde skjelettgeneralen Wyplash, som alle har kule våpen.
 • Den detaljerte drageleken har munn, hale, bein og vinger som kan bevege seg. Plasser ninjafiguren i salen på dragens rygg når det er tid for å fly til kamp.
 • Inkluderer en gullfarget Legacy samlerminifigur av Nya på en liten sokkel. Minifiguren markerer tiårsjubileet for NINJAGO® produktserien.
 • Se etter flere gullfargede samlerminifigurer i fem andre NINJAGO® sett, inkludert Elementturneringen (71735), Kampesteinkaster (71736), X-1 ninjabil (71737) og Ultrasonisk angrepskjøretøy (71739).
 • Dragelekesettet består av 563 deler. Det er flott som bursdags- eller høytidsgave og byr på en engasjerende byggeopplevelse for barn fra åtte år og oppover.
 • Drageleken er 27 cm høy, 27 cm lang og 59 cm bred når den står på bakbeina med vingene ute. Den egner seg like godt til lek som til utstilling.
 • LEGO® NINJAGO® serien består av mange fantastiske byggesett som stimulerer barns fantasi og lærer dem viktige verdier gjennom rollespill.
 • I mer enn seks tiår år har LEGO® klossene vært laget av kvalitetsmaterialer, og det sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre, selv uten ninjaferdigheter!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder og du kan derfor være sikker på at de er trygge for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 563
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71753
EAN5702016912319
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.