Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71754 Vanndrage

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 646,-
På lager
SKU
05212-60
   

Med det svært detaljerte lekesettet LEGO NINJAGO 71754 Vanndrage kan barn leke og gjenskape de utrolige historiene fra TV-serien NINJAGO®: Seabound. Den imponerende drageleken har bevegelig hode, kjeve, bein, hals, vinger og en fleksibel hale som kan brukes som våpen, og gir barn timevis med inspirerende lekeopplevelser.

Premiumleker for barn Drageleken inkluderer fem minifigurer: NRG Nya, Scuba-Zane med svømmeføtter, prins Kalmaar og to skumle Maaray-vakter. Barn kan bruke figurene og lage spennende kamper om den ettertraktede bølgeamuletten. Settet inneholder også en miniubåt med en cockpit Scuba-Zane kan sitte i, og en sokkel til amuletten.

Fantastiske leker som imponerer venner

LEGO® NINJAGO leker gir barn muligheten til å tre inn i en gøyal, spennende fantasyverden hvor de kan hjelpe ninjaheltene sine i den evige kampen for å beskytte NINJAGO by. Et stort utvalg byggeleker, deriblant mektige roboter, detaljerte skip og superraske jetfly, står klar for å gi ninjaentusiaster og vennene deres gode lekeopplevelser. Barn kan gjenskape fantastiske undervannseventyr fra TV-serien NINJAGO®: Seabound med en bevegelig drage, ubåt og fem minifigurer.

 • LEGO® NINJAGO® Vanndrage (71754). Lekesett med en bevegelig drage som lar ninjafans gjenskape spenningen fra TV-serien NINJAGO: Seabound om og om igjen.
 • Inkluderer fem minifigurer: NRG Nya, Scuba-Zane, prins Kalmaar og to Maaray-vakter, alle bevæpnet med tøffe våpen for en utvidet lekeopplevelse.
 • Drageleken kan bevege vingene, beina, og halsen, åpne og lukke kjeven, og slå med halen for å beseire Maaray-vaktene.
 • Settet inneholder også en miniubåt med cockpit som kan åpnes for å sette inn Scuba-Zane, pluss en verdifull bølgeamulett som kan stilles ut på havbunnen.
 • Dette detaljerte ninjalekesettet for barn fra ni år og oppover inneholder en rekke funksjoner og minifigurer som vil begeistre barn og vennene deres.
 • Vanndragen er 14 cm høy og gjør seg fint som blikkfang på barnerommet etter at lekekampen er over og Maaray-vaktene er beseiret.
 • Gå ikke glipp av de andre settene inspirert av TV-serien NINJAGO Seabound, deriblant Lloyds Hydro Mech (71750), Uendelighetssjøens tempel (71755) og Hydro Bounty (71756).
 • LEGO NINJAGO tilbyr en enestående serie kreative sett for lek og utstilling som gir små ninjaer muligheten til å bli med inn i en fascinerende fantasiverden.
 • I mer en seksti år har LEGO klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de alltid er like lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene og styrken til en ninja!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for å sikre at de er trygge for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 737
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71754
EAN5702016912326
MerkeLEGO
Dragen har bevegelig hode, nakke, vinger, bein og hale Dragen har bevegelig hode, nakke, vinger, bein og hale

Kul posérbar drage

Modellen har bevegelig hode, bein, nakke, vinger og hale

Ninjaer kan styre mini-ubåten fra innsiden av cockpiten Ninjaer kan styre mini-ubåten fra innsiden av cockpiten

Mini-ubåt

Ninjaer kan ri inni kjøretøyets cockpit

Settet inkluderer fem minifigurer for spennende rollelek Settet inkluderer fem minifigurer for spennende rollelek

Inkluderer minifigurer

5 minifigurer gir påfyll til stor rollelek

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.