Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71755 Uendelighetssjøens tempel

-24%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

24%
Kampanjepris 785,- 1 038,- Du sparer: 253,-
Utsolgt
SKU
05212-58

Ninja fans kan gjenskape undervannseventyr fra TV-serien LEGO NINJAGO 71755 Seabound med uendelighetssjøens tempel. Det detaljerte kvalitetssettet inneholder et laboratorium, et fengsel, en ubåt, en djevelrokke og den fastlenkede sjøormen Wojira.

Et lekesett som garantert vil falle i smak hos barna

Settet inneholder sju minifigurer: Scuba-Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar og to Maaray-vakter som barn kan bruke for å iscenesette heftige kamper hvor de sloss om de viktige bølge- og stormamulettene som også følger med.

Flotte gaver som inspirerer til verdifull gruppelek

De byggbare LEGO NINJAGO settene tar barn med inn i en fascinerende fantasiverden. Her kan de bli med favorittninjaene sine i kampen mot det onde, og leke med en enestående samling ninjaleker, inkludert jagerfly, biler og roboter. Med det detaljrike uendelighetssjøens tempel og sju minifigurer kan barn iscenesette kampscener fra TV-serien NINJAGO®: Seabound

 • Ninjalekesettet Uendelighetssjøens tempel (71755) inneholder en enestående detaljert leir under vann med mange tøffe funksjoner som barn kan bruke for å gjenskape spenningen fra TV-serien NINJAGO®: Seabound.
 • Inkluderer sju minifigurer: Scuba-Kai, NRG Nya, Glutinous, prins Kalmaar, prins Benthomaar og to Maaray-vakter som gir barna alt de trenger for å iscenesette intense kamper under havoverflaten.
 • Tempelleken inneholder et laboratorium, fengsel, en ubåt, djevelrokke, sjøormen Wojira i lenker, pluss to amuletter med utstillingsmonter.
 • Lekesettet består av 1060 deler og er en flott gave til bursdag eller andre høytider. Passer barn fra ni år og oppover som liker å bygge og leke at de er ninjaer.
 • Uendelighetssjøens tempel er 26 cm høy, 11 cm lang og 57 cm bred – en iøynefallende og imponerende størrelse.
 • Gå ikke glipp av de andre settene fra TV-serien NINJAGO®: Seabound, deriblant Ninja Sub Speeder (71752), Lloyds Hydro Mech (71750) og vanndrage (71754).
 • LEGO® NINJAGO® leker tar barn med inn i en oppslukende, actionfylt fantasiverden hvor de kan hjelpe ninjaheltene sine i den endeløse kampen mot fiender og kjeltringer.
 • I mer enn seksti år har LEGO® klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de alltid er like lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene og styrken til en ninja!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, slik at barna er i trygge hender når de leker med LEGO lekesett.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1060
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71755
EAN5702016912333
MerkeLEGO
Sjøormen Wojira kan bite ninjaene

Klar til å angripe

Sjøormen Wojira kan bite ninjaene.

Sjøtempelet inneholder selvfølgelig også et fengsel

Stengt inne!

Sjøtempelet inneholder selvfølgelig et fengsel.

I hovedbygningen kan du skyte disker på fienden

Sikt og skyt!

I hovedbygningen kan du skyte disker på fienden.

LEGO NINJAGO Temple of the Endless Sea
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.