Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71756 Hydro Bounty

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 294,-
På lager
SKU
05212-57
   

Dette svært detaljerte LEGO NINJAGO 71756 Hydro Bounty lekesettet lar barn delta i intense kamper på havbunnen. Undervannsfartøyet leveres med ti minifigurer og er spekket med tøffe funksjoner – to fjærbelastede skytere, cockpit som kan åpnes, vinger som kan foldes ut og inn, en avtakbar robot og to miniubåter, alt for å sette fantasien til unge ninja-fans i sving!

Førsteklasses NINJAGO lekesett

Undervannslekesettet har hele ti minifigurer: Scuba-Kai, Scuba-Nya, Scuba-Zane, Scuba-Jay, Scuba-Cole og Scuba- Lloyd, alle med svømmeføtter, dykkeutstyr og våpen så de kan bekjempe kjeltringbanden bestående av prins Kalmaar, en Maaray-vakt og to Wu Bots.

Gøyale byggesett som stimulerer barns fantasi

NINJAGO leker tar barn med inn i en fascinerende og spennende fantasiverden. Unge byggere kan kose seg mens de setter sammen de unike lekemodellene før de kaster seg ut i engasjerende eventyr med ninjaheltene sine for å bekjempe en skare kjeltringer ved hjelp av en imponerende blanding av fly, drager og roboter. Barn kommer til å elske å leke at de deltar i spennende slag på havdypet med denne ubåtleken som er utstyrt med kule funksjoner og hele ti minifigurer.

 • LEGO® NINJAGO® Hydro Bounty (71756) er et actionfylt ubåtlekesett med flotte funksjoner unge ninjafans kan bruke for å skape engasjerende undervannslek.
 • Inkluderer ti minifigurer fra TV-serien NINJAGO®: Seabound: Scuba-Kai, Scuba-Cole, Scuba-Jay, Scuba-Lloyd, Scuba-Zane og Scuba-Nya, prins Kalmaar, en Maaray-vakt og to Wu Bots.
 • Hydro Bounty har to fjærbelastede skytere, to vinger som kan slå ut og foldes sammen, cockpit som kan åpnes og en avtakbar robot. I tillegg har den to miniubåter.
 • Ubåtsettet har 1159 deler og passer for barn fra ni år og oppover. Det er en flott gave til bursdager og høytider, som barn gjerne vil vise frem til vennene sine.
 • Hydro Bounty er 15 cm høy, 59 cm lang og 30 cm bred. Den er perfekt til lek og gjør seg dessuten godt som utstillingsmodell mellom lekeøktene.
 • Gå ikke glipp av de andre NINJAGO® settene inspirert av TV-serien NINJAGO: Seabound, deriblant Vanndrage (71754), Lloyds Hydro Mech (71750) og Uendelighetssjøens tempel (71755).
 • LEGO® NINJAGO® har en imponerende samling detaljerte lekesett som gjør barn glade og samtidig lærer dem om viktige ninjaverdier som mot, selvoppofrelse og familie.
 • I mer en seksti år har LEGO® klossene blitt laget av kvalitetsmaterialer for å sikre at de alltid er like lette å sette sammen og ta fra hverandre – selv om man ikke har ferdighetene til en ninja!
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, noe som gjør dem trygge for barn.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1159
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell71756
EAN5702016912340
MerkeLEGO
Hydro Bounty har to vinger som kan brettes inn og ut, samt to skyttere

Superrask, armert ubåt

Hydro Bounty har to vinger som kan brettes inn og ut, samt to skyttere.

Ubåten har avtagbar minirobot for å forbedre kampene

Avtakbar robot

Ubåten inkluderer in minirobot for å forbedre kampene.

Med 10 minifigurer har barn uendelige lekemuligheter

10 minifigurer

Barna har uendelig med lekemuligheter med disse karaktere.

LEGO NINJAGO® Hydro Bount med 1159 klosser
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.