Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Ninjago 71764 Ninjaenes treningssenter

-28%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

28%
Kampanjepris 286,- 396,- Du sparer: 110,-
På lager
SKU
02222-39
   

Lekesettet Ninjaenes treningssenter (71764) har alt som NINJAGO® fans trenger for å trene opp heltene sine til å bli Spinjitzu-mestere. Det imponerende, byggbare settet for barn fra sju år og oppover inkluderer utfordringer som ninjaen må utføre. De skal blant annet spinne ned en sklie, hoppe over en slangegrop og slåss mot en sparrerobot.

Spennende ninja-kamper

Dette byggbare lekesettet inneholder minifigurer av Jay med et sverd, Zane med en spinner og et sverd og Boaødelegger med et sverd, som barn kan bruke i heftige kamper. Fra januar 2022 får barn et samlerbanner når de fullfører treningen, utfører oppdraget sitt og beseirer ninja-motstanderne sine.

Ekstra kreativ moro for LEGO® byggere

Lekesettet inkluderer interaktive, digitale byggeinstruksjoner som gir en ekstra gøyal byggeopplevelse. Instruksjonene finner du i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, og appen inneholder verktøy for zooming og rotering som lar deg visualisere modellen mens du bygger. Du kan også lagre fremdriften din i appen.

 • Interaktivt lekesett – på det actionfylte LEGO® NINJAGO® treningssenteret for ninjaer (71764) kan barn trene opp ninjaheltene sine med en spinner og en serie med utfordringer.
 • Tre minifigurer – ninjasettet inneholder Zane og Jay med sverd samt Boaødelegger med et stort sverd, som barn kan iscenesette spennende kamper med.
 • Spinner-eventyr – barn kan plassere en ninja i spinneren, trekke i utløsersnoren og se på at ninjaen fullfører utfordringer som å hoppe over en slangegrop og kjempe mot en sparrerobot.
 • Samlerbanner – fra januar 2022 får barn et Balanse-banner i belønning, som de kan vise fram på ninjaenes treningssenter.
 • Flere belønninger – det finnes bannere i sju andre NINJAGO® sett også, inkludert Kais EVO-ilddrage (71762), Ninjaenes dojotempel (71767) og Lloyds legendariske drage (71766).
 • Bygg og lek – med dette settet som består av 524 deler, kan barn fra sju år og oppover bygge og leke. Det kan også kombineres med settet Ninjaenes dojotempel (71767) som selges separat.
 • Bærbar lek – den største modellen i lekesettet er 11 cm høy, 5 cm bred og 3 cm dyp, og ninjafrelste barn kan lett ta settet med seg hvor som helst.
 • Interaktiv, digital bygging – med gratisappen LEGO® Building Instructions for smarttelefon og nettbrett kan barn zoome, rotere og visualisere en digital versjon av modellen de bygger.
 • Førsteklasses kvalitet – i mer enn seksti år har LEGO® klossene vært designet slik at de alltid er lette å ta fra hverandre, selv uten ninja-ferdigheter.
 • I trygge hender – LEGO® byggeklosser oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 524
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell71764
EAN5702017151984
MerkeLEGO
Lego ninjago lekesett med ninja treningssenter Lego ninjago lekesett med ninja treningssenter

Tren opp ninjaene

Barn kan teste sine helter med en serie utfordringer.

Lego Ninjago byggesett med ninjasenter og 3 minifigurer Lego Ninjago byggesett med ninjasenter og 3 minifigurer

Spinnende action

Det spinnende leketøyet kan lære ninjaene å balansere.

Tren Lego Ninjago heltene med spinnende leke Tren Lego Ninjago heltene med spinnende leke

Inkluderer 3 minifigurer

Senteret kommer med av Jay, Zane og Boa Destructor.

LEGO® NINJAGO® Ninja Training Center LEGO® NINJAGO® Ninja Training Center
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.