Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 195,-
På lager
SKU
05212-68
   

Barn og bilentusiaster vil garantert like LEGO® Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko. Denne detaljerte bilmodellen fanger selve essensen av den svenske hyperbilen med sin avanserte aerodynamiske design, som kan nå en toppfart på hele 480 km/t på banen. Barn får en interessant byggeopplevelse og kan velge om de vil stille den ut eller ta den med på racerbilbanen for fart og spenning.

Realistiske detaljer

Denne samlermodellen har mange autentiske detaljer, inkludert et bredt understell som gir plass til en toseters cockpit. Inkluderer også en minifigur av en Koenigsegg-sjåfør med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel, som virkelig får fart på den fantasifylte leken.

Gjenskap dramatikken på banen

Med LEGO Speed Champions byggesettene får barn og bilentusiaster muligheten til å samle på og bygge miniatyrversjoner av verdens ledende og mest berømte kjøretøy. Kjøretøyene er flotte som utstillingsmodeller og for bruk i spennende billøp mot andre kjøretøy i Speed Champions serien. Barn og bilentusiaster i alle aldre vil elske denne leke- og utstillingsmodellen av en Koenigsegg Jesko, en av verdens raskeste hyperbiler.

 • Denne spektakulære LEGO® Speed Champions kopien av en Koenigsegg Jesko (76900) er full av autentiske detaljer og er det perfekte lekesettet til alle som liker kule sportsbiler og actionfylte billøp.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en imponerende modell av Koenigsegg Jesko samt en minifigur av en Koenigsegg-sjåfør.
 • Barn kan gjøre seg kjent med virkelighetens Koenigsegg Jesko med denne realistiske byggemodellen. Etterpå kan de stille den ut, eller ta med venner på spennende Speed Champions billøp.
 • Dette LEGO® Speed Champions modellbilsettet består av 280 deler og er flott som gave til bursdag og alle andre anledninger. Passer for bilinteresserte jenter og gutter fra sju år og oppover.
 • Koenigsegg Jesko modellen er 4 cm høy, 15 cm lang og 7 cm bred. Det 8 knotter brede understellet gir plass til to minifigurer og mange autentiske detaljer.
 • Dette lekebilsettet krever ikke batterier. Det drives av barns fantasi, og derfor varer den actionfylte billøp-leken så lenge barna selv vil!
 • Skal du kjøpe settet til en person som ikke er vant til LEGO® byggesett? Det er ikke noe problem – settet inkluderer nemlig brukervennlige, trinnvise byggeinstruksjoner!
 • Med LEGO® Speed Champions byggesett kan du oppleve noen av verdens mest spennende kjøretøy på nært hold. De solide kvalitetsmodellene er flotte både til utstilling og fantasifull lek.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO® Speed Champions byggelekene testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 280
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76900
EAN5702016912371
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.