Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Speed Champions 76901 Toyota GR Supra

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 211,-
På lager
SKU
05212-69
   

Med LEGO Speed Champions 76901 Toyota GR Supra får barn og bilentusiaster i alle aldre muligheten til å samle på, bygge og gjøre seg kjent med en av verdens mest kjente sportsbiler. Den autentiske kopien er stappfull av realistiske detaljer, byr på en engasjerende byggeopplevelse og passer like godt som utstillingsmodell som til fartsfylt billøp-lek!

Inspirerende detaljer

Samlerlekebilen har et bredt understell som gir plass til en toseters cockpit og enda flere autentiske detaljer. Med en minifigur av en Toyota-sjåfør iført racerdrakt og hjelm samt en skiftenøkkel, byr settet på massevis av inspirasjon til fartsfylt og fantasifull lek. Eksepsjonelle modeller som skiller seg ut på banen LEGO Speed Champions byggesett inkluderer miniatyrversjoner av noen av verdens beste og mest kjente biler. Disse kjøretøymodellene passer like godt som utstillingsmodeller som til bruk i spennende billøp, i konkurranse mot andre biler i Speed Champions serien. Barn og modellbil-samlere i alle aldre vil elske denne LEGO® Speed Champions kopien av den legendariske bilen Toyota GR Supra. Perfekt til både lek og utstilling.

 • Nå kan du eie en autentisk LEGO® kopi av legendariske Toyota GR Supra. Lekesettet passer perfekt for jenter og gutter fra sju år og oppover, og for alle som er interessert i ikoniske sportsbiler.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en samlermodell av Toyota GR Supra, samt en sjåførminifigur med Toyota racerdrakt, hjelm og skiftenøkkel.
 • Barn og bilentusiaster får sjansen til å undersøke alle detaljene på virkelighetens Toyota GR Supra mens de bygger, og etterpå kan de vise fram modellen eller konkurrere mot venner i spennende Speed Champions billøp.
 • Byggesettet LEGO® Speed Champions Toyota GR Supra (76901) består av 299 deler og byr på en spennende byggeopplevelse. En flott gave til alle som liker høytpresterende biler.
 • Denne kopien av en Toyota GR Supra er 4 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred. Det åtte knotter brede understellet gir plass til to minifigurer og mange autentiske detaljer.
 • Lekebilsettet krever ingen batterier. Drivstoffet er barns fantasi, og dermed kan de spennende billøpene fortsette så lenge de vil!
 • Settet inneholder lettfattelige, trinnvise byggeinstruksjoner.
 • Med LEGO® Speed Champions sett får barn og bilentusiaster muligheten til å gjøre seg kjent med noen av verdens mest spennende biler. Kvalitetsmodellene passer like godt til utstilling som til fartsfylte billøp.
 • LEGO® klosser har oppfylt bransjens høyeste standarder siden 1958, og det gjør at de alltid er ensartede og kompatible og er lette å ta fra hverandre.
 • LEGO® Speed Champions byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 299
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76901
EAN5702016912470
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.