Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Speed Champions 76902 McLaren Elva

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 226,-
På lager
SKU
05212-70
   

Med LEGO® Speed Champions McLaren Elva (76902) byggesettet får barn og bilentusiaster muligheten til å samle på og bygge en av verdens mest eksklusive sportsbiler. Den detaljerte modellen er særdeles slående og passer like godt til utstilling som til fartsfylte og aerodynamiske billøp!

Akkurat som i virkeligheten

Denne samlermodellen har mange autentiske detaljer, inkludert et bredt understell som gir plass til en toseters cockpit. Inkluderer også en minifigur av McLaren-sjåfør med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel, som virkelig får fart på den fantasifylte leken.

En hyllest til fart og innovasjon

LEGO Speed Champions byggesettene inneholder miniatyrversjoner av verdens ledende og mest berømte kjøretøy. Kjøretøyene er flotte som utstillingsmodeller og for bruk i spennende billøp mot andre kjøretøy i Speed Champions serien. Barn og bilentusiaster i alle aldre liker garantert denne LEGO® modellen av den ultraeksklusive bilen McLaren Elva. En modell som passer like godt til lek som til utstilling!

 • Et spektakulært lekesett med en fantastisk detaljert kopi av den ultra-eksklusive bilen McLaren Elva. Perfekt for barn og alle som er interessert i høytpresterende sportsbiler.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en imponerende samlermodell av McLaren Elva samt en minifigur av en McLaren-sjåfør med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel.
 • Barn og bilentusiaster kan lære hvordan McLaren Elva er designet mens de bygger modellen, og etterpå kan de vise den fram eller konkurrere mot andre lekebiler i Speed Champions serien.
 • Dette LEGO Speed Champions McLaren Elva (76902) lekesettet består av 263 deler og er flott som gave til bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra sju år og oppover og bilentusiaster i alle aldre.
 • McLaren Elva er 4 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred. Det åtte knotter brede understellet gir plass til en åpen toseters cockpit og mange autentisk detaljer på karosseriet.
 • Krever ikke batterier. Lekebilen drives av barns fantasi, og derfor varer den actionfylte billøp-leken så lenge barna selv vil!
 • Inneholder brukervennlige, trinnvise byggeinstruksjoner for å gi barn og voksne en enkel byggeprosess.
 • Med LEGO Speed Champions sett kan barn og bilentusiaster oppleve noen av verdens mest spennende kjøretøy på nært hold, med autentiske kjøretøymodeller som passer like godt til lek som til utstilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt strenge bransjestandarder. Det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO Speed Champions byggelekene testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 263
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76902
EAN5702016912487
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.