Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Speed Champions 76903 Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
05212-67
   

Settet LEGO® Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette (76903) er den perfekte gaven til alle som liker høytpresterende biler. Nå kan barn og andre bilinteresserte samle på og oppleve to eksepsjonelle Corvette-biler fra forskjellige tidsepoker. Disse episke bilene har mange realistiske detaljer og er gøyale å bygge og konkurrere med og tar seg også godt ut på utstilling!

Akkurat som i virkeligheten

Disse to Speed Champions kjøretøyene har bredt understell som gir plass til en toseters cockpit og ekstra mange autentiske detaljer. Og med de to Chevrolet-sjåførminifigurene er alt duket for legendariske billøp.

De beste racerbilsettene!

LEGO Speed Champions settene inneholder miniatyrversjoner av verdens mest innovative og berømte kjøretøy. Samlermodellene er flotte som utstillingsmodeller og for bruk i spennende billøp mot andre kjøretøy i Speed Champions serien.

 • Lekesettet LEGO® Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette (76903) er perfekt for barn og alle som er interessert i høytpresterende kjøretøy og fartsfylte billøp.
 • Hva inneholder esken? Alt du trenger for å bygge en imponerende samlermodell av en Chevrolet Corvette C8.R og en 1969 Chevrolet Corvette samt to sjåfører i form av minifigurer med racerbildrakt, hjelm og skiftenøkkel.
 • Mens de bygger, kan barn og bilentusiaster utforske hvordan de to Corvette-modellene er konstruert, og etterpå kan de vise dem fram eller arrangere episke Speed Champions billøp.
 • LEGO® Speed Champions Chevrolet Corvette C8.R og 1969 Chevrolet Corvette består av 512 deler og er flott som gave til bursdag, jul og alle andre anledninger. Passer for barn fra åtte år og oppover og alle som liker høytpresterende biler.
 • Begge samlermodellene har perfekt størrelse for lek, både hjemme og på tur. Corvette C8.R er 4 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred.
 • Lekesettet krever ikke batterier – det drives av barns fantasi, så leken kan foregå helt uten pit-stopp!
 • Inkluderer brukervennlige, trinnvise byggeinstruksjoner til begge modellene, som gjør det lett for både barn og voksne å bygge i sitt eget tempo.
 • Med LEGO® Speed Champions sett kan barn og bilentusiaster oppleve noen av verdens mest spennende biler på nært hold, med autentiske kjøretøymodeller som passer like godt til billøp-lek som til utstilling.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt strenge bransjestandarder, og det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å ta fra hverandre.
 • Disse LEGO® Speed Champions byggelekene testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 512
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76903
EAN5702016912494
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.