Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75243 Slave l™ – 20-årsjubileumsutgave

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1495,-
På lager
SKU
03192-254
   

Bygg Boba Fetts personlige romskip, Slave I, og reis sammen med ham gjennom LEGO® Star Wars™ galaksen på jakt etter flyktninger! Grip håndtaket, og fly omkring med ham. Avfyr de fjærbelastede skyterne. Han Solo er fanget i karbonitt. Last ham inn i lasterommet, og utlever ham for å innkassere dusøren din. Det er nok en spennende dag i en dusørjegers liv! Bygg og samle på en spesiell 20-årsjubileumsutgave av LEGO® Star Wars™ Boba Fetts Slave I romskip fra Star Wars: Imperiet slår tilbake!

Feir 20-årsjubileet til LEGO® Star Wars™ lekesettene med denne detaljerte nytolkningen av Boba Fetts klassiske romskip Slave I. Dette ikoniske 75243 LEGO Star Wars romskipet er den mest detaljerte versjonen noensinne og inneholder blant annet et nivåregulerende cockpit-sete og sidevinger, et praktisk bærehåndtak for enkel transport og triggerutløste, fjærbelastede skytere. Denne fantastiske byggbare LEGO Star Wars samlerleken inneholder i tillegg bakrom med luke som kan lukkes, og som rommer Han Solo i karbonitt, samt fire LEGO Star Wars minifigurer og en bonusminifigur av prinsesse Leia. Settet inneholder dessuten en sokkel med logoen for 20-årsjubileet for å markere denne milepælen i LEGO Star Wars settenes historie.

Inneholder:

  • Fire LEGO® Star Wars™ minifigurer: Boba Fett, Han Solo, Zuckuss og 4-LOM
  • En bonusfigur av prinsesse Leia med sokkel for å markere 20-årsjubileet
  • LEGO® Star Wars™ Slave I settet inneholder cockpit med plass til minifigur og avtakbar kuppel, et nivåregulerende cockpit-sete og sidevinger, bærehåndtak, separate utløsere til de to fjærbelastede skyterne, roterende skytere og et bakrom med plass til Han Solo i karbonitt og med bakluke som kan lukkes
  • Tre blastere, Han Solos blasterpistol og prinsesse Leias originale blasterpistol

Prinsesse Leia er en nøyaktig gjengivelse av originalversjonen fra 2000 og er utstyrt med en logo for 20-årsjubileet. Nye detaljer i april 2019 inkluderer et nytt, støpt hode til Zuckuss og venstre/høyre-vinklede 3 x 3-steinelementer. Koble sammen LEGO® Star Wars™ 20-årsjubileumssoklene for minifigurer å skape et skikkelig blikkfang. Denne byggeleken er en flott gave for alle LEGO® Star Wars™ byggere fra ni år og oppover.

Detaljer:

  • Mål: Slave I byggeleken er over 13 cm høy, 29 cm lang og 31 cm bred
  • Antall klosser: 1007
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell75243
EAN5702016370706
MerkeLEGO
Alder10, 11, 12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.