Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75244 Tantive IV

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1982,-
På lager
SKU
07192-23
   

Bygg, lek og vis fram et legendarisk Star Wars™ romskip! LEGO® Star Wars 75244 Tantive IV er en nøyaktig kopi av romskipet som er på flukt fra en Imperial Star Destroyer i åpningssekvensen av Star Wars: Et nytt håp.

Modellen inneholder alle de velkjente detaljene til Opprørernes romskip, inkludert det lange skroget, avtakbare rømningskapslene, hevbare kanontårn, lasterom og digre motorer bak. Ta av skrogplaten på dette fantastiske LEGO Star Wars romskipet for å få tilgang til en detaljert cockpit for to minifigurer, møterom med bord, våpenstativ og manøvreringskonsoll med to stoler. Radarantennen fungerer også som et praktisk bærehåndtak som er perfekt når du skal fly romskipet rundt i rommet. Og når oppdraget er fullført, kan denne flotte, byggbare barneleken stilles ut med resten av barnets LEGO Star Wars samling som blikkfang. Settet inneholder fem minifigurer og en LEGO figur av en R2-D2-droide.

  • Inneholder fem LEGO® Star Wars™ minifigurer: Bail Organa, prinsesse Leia, kaptein Antilles, C-3PO og en opprørssoldat samt en LEGO figur av en R2-D2-droide.
  • Tantive IV LEGO® Star Wars™ byggeleken er utstyrt med radar som også fungerer som bærehåndtak, to avtakbare rømningskapsler med plass til en minifigur, lasterom som kan åpnes og inneholder en oppbevaringsboks, cockpit som kan åpnes og har plass til to minifigurer, roterbare og hevbare kanontårn oppå og to fjærbelastede skytere under skroget.
  • Skrogets toppanel kan tas av for atkomst til et detaljert interiør som inkluderer møtebord, våpenstativ og manøvreringskonsoll med stoler for to minifigurer.
  • Inneholder en blasterpistol, tre blastere og en elektrokikkert.
  • Minifiguren av kaptein Antilles er en oppdatert versjon av modellen fra 2009, mens prinsesse Leias skjørt og Bail Organa er nytt av april 2019.

Dette byggelekesettet har svært mange detaljer og inneholder over 1750 deler. Gjenskap spennende øyeblikk fra åpningsscenen i Star Wars: Et nytt håp, eller finne på dine egne actionfylte eventyr!

Detaljer:

  • Mål: LEGO® Star Wars™ romskipet er: H14 xL62 x B19 cm
  • Antall klosser: 1768
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Modell75244
EAN5702016371109
MerkeLEGO
Alder12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.