Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75255 Yoda

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 338,-
På lager
SKU
09192-78
   

Utvid fansamlingen din med to LEGO® Star Wars™ 75255 Yoda figurer i samme sett! Denne detaljerte utstillingsmodellen av den mektige Jedi-mesteren Yoda er basert på karakteren fra Star Wars: Klonene angriper. Både hode, øyebryn, fingre og tær kan beveges, og settet inneholder også Yodas velkjente grønne lyssverd. Den karakteristiske LEGO Star Wars modellen inkluderer i tillegg en faktaplakett med informasjon om Yoda og en sokkel til den vesle Yoda-minifiguren med lyssverd.

  • Et samlersett som garantert faller i smak hos alle Star Wars-fans.
  • Flotte detaljer, hode, øyebryn, fingre og tær som kan beveges, Yodas grønne lyssverd, faktaplakett med informasjon om Jedi-mesteren og en sokkel til Yoda-minifiguren med lyssverd.
  • Dette samlersettet fra Star Wars: Klonene angriper er perfekt som bursdagsgave og julegave, og som Star Wars™-gave til en hvilken som helst annen anledning.
  • Få to LEGO® Star Wars™ Yoda figurer i det samme settet!

Detaljer:

  • Mål: LEGO® Star Wars™ Yoda med lyssverd er over 41 cm høy.
  • Antall klosser: 1771
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell75255
EAN5702016370775
MerkeLEGO
Yoda med poserbart hode og bevegelige øyebryn, hender og tær Yoda med poserbart hode og bevegelige øyebryn, hender og tær

Poserbart hode

Yodas hode er poserbart for en mer livaktig framtreden.

Med intrikate detaljer og en livaktig framtreden Med intrikate detaljer og en livaktig framtreden

Intrikate detaljer

Bevegelige øyebryn, fingre og tær for ekstra uttrykk.

Utstillingesstativ med informativ informasjonsplakett Utstillingesstativ med informativ informasjonsplakett

Still ut med stil

Inkluderer et display med informasjonsrik faktaplakett.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.