Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75267 Stridspakke med Mandalorian

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
12192-88
   

Bygg deg en Star Wars™ hær av mandalorianere, og vis at du er en legendarisk kriger! Lag et forsvarsfort, og utstyr soldatene med blastere. Du kan delta i kamp på en speeder med knotteskyter. Med så mye ildkraft har ikke fiendtlige soldater en sjanse! Gjenskap episke scener fra TV-serien Star Wars: The Mandalorian, eller lag eventyr på egen hånd. Du er generalen, så det er du som bestemmer! Ubegrensede eventyr venter barna når de bygger sin egen hær med denne Mandalorian stridspakken (75267)! Dette kompakte byggesettet inkluderer 4 LEGO® Star Wars™ minifigurer av mandalorianske krigere med knottskytende blastere, et byggbart forsvarsfort og en mandaloriansk speeder med 2 knottskytere for å vekke barnas fantasi.

En annen dimensjon! De trykte byggeinstruksjonene som følger med alle LEGO settene, er enkle å følge, men interaktive Instructions PLUS, som er tilgjengelige i LEGO Life appen, legger til en ny dimensjon. Selv yngre barn kan zoome inn på, rotere og stille ut byggemodellen mens de bygger den virkelige versjonen. Stilig! Star Wars-action i LEGO stil! I over to tiår har LEGO konsernet skapt klossbygde versjoner av ikoniske Star Wars-romskip, -kjøretøy, -steder og -karakterer. Det er et stort utvalg av sett for lek og utstilling som utgjør flotte julegaver, bursdagsgaver og gaver til andre anledninger til fans i alle aldre.

 • Barn kan bygge en skremmende mandaloriansk hær, gjenskape spennende scener fra TV-serien Star Wars: The Mandalorian og lage sine egne spennende historier med dette kule barnebyggeleketøyet (75267).
 • Det er mange måter å leke latekamper på med 4 Star Wars™ Mandalorianske kriger-minifigurer, hver med knottskytende blastere, et forsvarsfort med et festepunkt for en blaster og en knottskytende speedersykkel.
 • En morsom måte for unge Star Wars™-fans å samle en hær på, og det er mange LEGO® byggeklosser for å inspirere dem til å bygge og spille alene, med venner og i kombinasjon med andre LEGO Star Wars sett de eier.
 • Dette Star Wars™ Mandalorian byggesettet med 102 deler er raskt å bygge – og gjenoppbygge etter kamper – og er en flott bursdags- eller julegave til gutter og jenter i alderen 6+.
 • LEGO® Star Wars™ Mandalorian speeder er over 4 cm høy, 8 cm lang og 6 cm bred – en fin størrelse å legge i barnets ryggsekk sammen med fortet og minifigurer for å leke på farten.
 • Dette LEGO® samlebyggeleketøyet er drevet av barnas kreativitet – ingen batterier kreves – slik at deres eventyr med Star Wars™ karakterer aldri tar slutt!
 • Hjelp selv yngre barn utvikle byggeegenskapene sine med Instructions PLUS, som er tilgjengelig i den gratis LEGO® Life appen, som lar dem zoome inn, rotere og visualisere byggemodellen mens den bygges.
 • LEGO® Star Wars™ sett er glimrende for barn (og voksne fans) å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne opp sine egne unike historier eller bygge og stille ut kule byggeleker med.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klosser møtt de høyeste bransjestandardene, noe som sikrer at de kobles sammen og trekkes enkelt fra hverandre perfekt hver gang – du trenger ikke å bruke Kraften!
 • LEGO® klosser og brikker slippes, varmes opp, knuses, vris og grundig analyseres, slik at alle byggesett oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene på planeten jorden (og i galakser langt, langt borte!).

Detaljer:

 • Mål: H4 x L8 x B6 cm
 • Antall klosser: 102
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell75267
EAN5702016721898
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.