Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75280 Klonesoldater fra 501. Legion

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 284,-
Utsolgt
SKU
06202-192

Gjør klar for et episk oppgjør mellom elitesoldatene fra 501. Legion™ og separatisthærens kampdroider. Bruk elektrokikkerten for å holde utkikk etter droidene fra AT-RT-førercockpiten. Angrip med BARC-speederen mens du avfyrer knotteskyterne. Gå til motangrep med kampdroidenes blastere. Hvem går av med seieren i dette spennende LEGO® Star Wars™ eventyret? Det er opp til deg!

Med dette actionfylte LEGO® Star Wars™ byggesettet for barn (75280) kan du iscenesette episke kamper mellom klonesoldatene fra 501. Legion™ og separatisthærens droider. De bevegelige byggemodellene av en AT-RT Walker og BARC-speeder har ny utforming (august 2020), mens klonesoldatene fra 501. legion har velkjent blå og hvit fargedesign og knotteskytere. Rollespill-action Gjenskap minneverdige scener fra Star Wars: Klonekrigene med fire LEGO minifigurer: Tre klonesoldater og en Jet-soldat fra 501. Legion™ samt to LEGO actionfigurer av kampdroider. Alle har våpen, og AT-RT har festepunkter for en blaster og en elektrokikkert, som gir inspirasjon til kreativ lek. LEGO Star Wars universet LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars-universet helt siden 1999. LEGO Star Wars er i dag konsernets mest populære serie med byggelekesett og byggbare utstillingsmodeller, og alle passer perfekt som gaver til fans i alle aldre.

 • Barn kan spille rollen som klonesoldat i 501. Legion™ og gjenoppleve spennende action fra Star Wars: Klonekrigene med dette LEGO Star Wars™ actionsettet (75280) som inkluderer en AT-RT Walker og BARC-speeder.
 • Dette LEGO® Star Wars™ byggesettet inkluderer fire LEGO minifigurer: Tre nye (2020) klonesoldater fra 501. Legion™ og en Jet-soldat med jetpack-element fra 501. Legion™ samt to kampdroider og våpen.
 • AT-RT Walker har ny fargedesign (august 2020), bevegelige bein, knotteskyter, festepunkter for en blaster og en elektrokikkert, mens BARC-speederen har to knotteskytere som inspirerer til kreativ lek.
 • Byggesettet består av 285 deler og er en perfekt gave til bursdag eller høytider for jenter og gutter fra sju år og oppover. De to modellene kan også brukes i videospillet LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
 • Den kompakte og robuste LEGO® Star Wars™ AT-RT Walker modellen er over 17 cm høy, 9 cm lang og 8 cm bred – et praktisk format som får plass i barnesekken sammen med BARC-speederen for lek på farten.
 • Dette flotte byggesettet for barn krever ikke batterier – det består kun av LEGO® klosser og drives av barns fantasi, slik at leken aldri stopper opp.
 • Vurderer du å kjøpe dette Star Wars™ byggesettet til noen som ikke er vant til å bygge med LEGO® klosser? Ikke noe problem. Esken inneholder brukervennlige, illustrerte instruksjoner. Det er bare å åpne esken og sette i gang med bygging og lek!
 • LEGO® Star Wars™ byggeleker gir barn (og voksne fans) muligheten til å gjenskape scener fra Star Wars-sagaen, finne på historier selv og vise fram byggbare samlermodeller.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klossene oppfylt bransjens strengeste standarder. Det gjør at de er solide og lett kan settes sammen og tas fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften!
 • LEGO® klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter for å sikre at alle modellsett oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder som finnes på planeten Tellus – og i galakser langt, langt borte!

Detaljer:

 • Antall klosser: 285
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell75280
EAN5702016617245
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.