Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75288 AT-AT

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 596,-
På lager
SKU
06202-197
   

Bli med Luke Skywalker til slagmarken på Hoth for å kjempe mot General Veers i sin mektige AT-AT. Pass deg for beina til den gigantiske kampmaskinen. Unngå de fjærbelastede skyterne. Og se opp for snøsoldatene på speedersykkelen som angriper deg med maskingevær. Bruk Lukes lyssabel i kampen mot Imperiets soldater. Kast den termiske detonatoren inn i AT-AT for å uskadeliggjøre den!

Gjenopplev Slaget om Hoth og andre klassiske scener fra Star Wars™ trilogien med LEGO® byggesettet AT-AT (75288) for barn! De forskjellige delene av All Terrain Armored Transport modellen kan åpnes, og modellen rommer en speedersykkel og er utstyrt med fjærbelastede skytere. Fans vil elske de autentiske detaljene, inkludert vinsjen som kan brukes til å sveive opp Luke med en termisk detonator. Imperiet mot Opprørsalliansen Dette actionfylte settet inkluderer seks LEGO minifigurer – Luke Skywalker, General Veers, to AT-AT-førere og to snøsoldater. Alle er utstyrt med våpen, inkludert Lukes lyssabel og snøsoldatenes maskingevær, for rollespilling av spennende Star Wars-oppdrag. En flott gaveidé til alle Star Wars-samlere. Settet egner seg like godt til alenelek som gruppelek. LEGO Star Wars sett er utrolig populære! LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og figurer fra Star Wars-universet i mer enn 20 år, og LEGO Star Wars har blitt et enormt populært tema. Bedre blir det ikke!

 • Fans av den klassiske Star Wars™ trilogien og videospillet LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga vil garantert like å kunne gjenskape Slaget om Hoth-action med denne detaljerte og bevegelige LEGO klosseversjonen av ikoniske AT-AT (75288) Walker.
 • Denne gøyale og kreative byggeleken for barn inneholder seks LEGO® Star Wars™ minifigurer – Luke Skywalker, General Veers, to AT-AT-førere og to snøsoldater, som alle har våpen. Settet passer perfekt til rollespill-kamper mellom Imperiet og Opprørsalliansen.
 • AT-AT byr på realistisk og kreativ lek og har en cockpit med plass til tre LEGO® minifigurer, utfellbare paneler, fjærbelastede skytere, en speedersykkel, vinsj, en luke i bunnen som Luke kan kaste den termiske detonatoren inn gjennom, og mer.
 • Settet består av 1267 deler og er en perfekt bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til jenter og gutter fra ti år og oppover. Det byr på en morsom byggeutfordring og gir barn timevis med lek, enten alene eller sammen med andre.
 • AT-AT er over 34 cm høy, 38 cm lang og 15 cm bred. Fans kan dessuten manøvrere den i videospillet The Skywalker Saga.
 • Dette Star Wars™ AT-AT Walker byggesettet krever ikke batterier – det består utelukkende av LEGO® klosser og drives av barns fantasi. Det gir opphav til grenseløse, galaktiske eventyr og uendelig kreativ moro.
 • Vurderer du å kjøpe denne flotte byggeleken til en Star Wars™ entusiast som ikke er vant til å bygge med LEGO® klosser? Ikke noe problem! Settet inneholder trinnvise byggeinstruksjoner som gjør det lett å mestre den krevende byggeutfordringen.
 • LEGO® Star Wars™ byggeleker passer perfekt for barn og voksne fans som liker å bygge, vise fram og gjenskape klassiske Star Wars-scenarioer eller lage egne morsomme oppdrag. Star Wars-temaet har noe for alle!
 • LEGO® klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å mane fram Kraften! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandarder, og derfor kan du være trygg på at byggesettets klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO® klosser og deler blir varmet opp, knust, droppet, vridd og analysert for å sikre at alle actionfylte Star Wars™ sett oppfyller de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandarder på planeten Tellus – og i galakser langt, langt borte!

Detaljer:

 • Antall klosser: 1267
 • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell75288
EAN5702016617320
MerkeLEGO

Skyterne er klare

Utstyrt og klar for kamp-lek.

Romslig cockpit

Barna kan late som de er figurene i som styrer.

Hemmelig luke

Luke kan fire seg ut av luken under.

Speeder bike

Inni AT-ATen finner du en kjøretøy å leke med!

Fold ut panelene

Forskjellige deler av AT-ATen kan åpnes opp.

6 LEGO minifigurer

Alle har våpen, og er klare for lek og kamp!

LEGO Star Wars AT-AT
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.