Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75296 Meditasjonskammeret til Darth Vader

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 744,-
På lager
SKU
06212-19
   

«Du har sviktet meg for siste gang, Admiral …» Gjenopplev den dramatiske scenen fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake mens du bygger den første LEGO® klossemodellen noensinne av Darth Vaders meditasjonskammer (75296). Unn deg litt kvalitetstid alene med denne spennende byggemodellen med mange autentiske detaljer. Kammeret kan åpnes og lukkes akkurat som i filmen, og det inneholder en stor skjerm, kontrollpanel, roterende stol til Darth Vader og et sted hvor General Veers kan stå overfor ham.

Som skapt for å vises fram

Settet inkluderer LEGO minifigurer av Darth Vader og General Veers. Navneskiltet er prikken over i-en på denne iøynefallende modellen som passer perfekt på en hylle eller på skrivebordet som dekorativt element hjemme eller på kontoret.

Imponerende gave

Dette førsteklasses settet er en del av en serie med LEGO Star Wars™ byggesett for voksne. Settet er gøyalt som kreativ gave til deg selv, Star Wars-fans og alle LEGO byggeentusiaster du kjenner.

 • Med verdens første LEGO® klossemodell av Darth Vaders meditasjonskammer (75296) kan du fordype deg i en meditativ byggeprosess og gjenoppleve en ikonisk scene fra filmen Star Wars: Imperiet slår tilbake.
 • Denne byggbare utstillingsmodellen inkluderer LEGO® Star Wars™ minifigurer av Darth Vader og General Veers med blasterpistol.
 • Kammeret kan åpnes og lukkes akkurat som i filmen, og det har en roterende stol til Darth Vader, en stor skjerm, kontrollpanel, en knott hvor General Veers kan plasseres, og et navneskilt.
 • Settet er en del av en LEGO® Star Wars™ serie med bygge- og utstillingsmodeller.
 • Dette flotte settet består av 663 deler og byr på en engasjerende byggeopplevelse. Det passer perfekt som høytids- eller overraskelsesgave til Star Wars™ entusiaster, erfarne LEGO® byggere eller hobbybyggere.
 • Denne byggbare modellen er 18 cm høy, 16 cm bred og 19 cm dyp. Til tross for sin beskjedne størrelse, vekker modellen stor oppsikt.
 • Tenker du på å kjøpe settet til en stor Star Wars™ fan som ikke er vant til å bygge med LEGO® klosser? Det går hel fint! Settet inkluderer nemlig enkle instruksjoner som gir alle byggeselvtillit som en jedi.
 • Dette LEGO® Star Wars™ settet for voksne er en del av en serie med førsteklasses LEGO byggesett for alle som liker gøyale og kreative hobbyprosjekter. LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gir ensartede klosser som er lette sette sammen til solide modeller. Slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Detaljer:

 • Antall klosser: 663
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell75296
EAN5702016974348
MerkeLEGO
Kammer med autentiske detaljer som stor skjerm og kontrollpanel

Masse autentiske detaljer

Kammeret har en stor skjerm, kontrollpanel og mer.

Darth Vader sitt sete roterer

Roterende sete

PLasser Darth Vader i setet sitt.

Kammer åpnes og lukkes som i filmene, for å gi Lord Vader litt privatliv

Gi Lord Vader litt privatliv

Kammeret åpner og lukker seg akkurat som i virkeligheten.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.