Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75300 Imperiets TIE-fighter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 438,-
Utsolgt
SKU
12202-130

Barn kan ta på seg rollen som skurker fra den klassiske Star Wars™ trilogien med denne flotte klossebygde LEGO® versjonen av Imperiets TIE-fighter (75300). Modellen har den ikoniske originalens slanke og stilrene design, og jageren har en LEGO minifigur-cockpit som kan åpnes, og to fjærbelastede skytere.

Rollespilleventyr

Settet inneholder to LEGO minifigurer: en TIE-fighterpilot med blasterpistol og en stormsoldat med blaster, i tillegg til en NI-L8 protokolldroide, som inspirerer til gøyal og kreativ rollespilling og historiefortelling.

Star Wars-action på LEGO måten

LEGO konsernet har laget klossebygde versjoner av ikoniske starfightere, romfartøy, steder og figurer siden 1999. Det har blitt et utrolig populært tema som består av utrolig mange forskjellige lekebyggesett, som alle er perfekte gaver til fans og barn i alle aldre.

 • En av Imperiets klossebygde TIE-fightere med autentiske detaljer. Perfekt for Star Wars™-fans.
 • To LEGO® minifigurer med våpen samt en LEGO figur av en droide.
 • TIE-fighteren har to fjærbelastede skytere for actionfylt lek.
 • Kul bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til Star Wars™-fans fra åtte år og oppover.
 • I tillegg til å spre lekeglede er settet også flott som utstillingsmodell mellom flytoktene.
 • Med trinnvise instruksjoner kan barn bygge uten ekstra hjelp.
 • LEGO® Star Wars™ produktserien har noe for fans i alle aldre.
 • LEGO® klossene er av høy kvalitet. De er ensartede og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge standarder for sikkerhet.

Detaljer:

 • Antall klosser: 432
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell75300
EAN5702016913606
MerkeLEGO

3 LEGO Star Wars karakterer

En TIE pilot, en stormtrooper og Protocol Droid.

Sjekk ut videospillet

Fly TIE fighteren i spillet Star Wars: The Skyfighter Saga.

Gjenskap luftduellene

Kjøp Skywalkers X-Wing Fighter (75301) for å duellere!

LEGO Star Wars Imperial TIE Fighter
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.