Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75302 Imperieferge

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 965,-
På lager
SKU
02212-115
   

Fans kan gjenoppleve spennende scener fra den klassiske Star Wars™-trilogien med denne byggbare modellen av en imperieferge (75302). Romfergens elegante design er vakkert gjenskapt ved hjelp av LEGO® klosser, og inkluderer en minifigurcockpit som kan åpnes, et hovedrom med plass til to LEGO minifigurer, ut- og innfellbare vinger for fly- og landingsmodus samt to knotteskytere. Romfergen er flott som utstillingsmodell mellom lekeøktene.

Gøyalt rollespill

Denne flotte byggeleken for barn inkluderer LEGO minifigurer av Darth Vader, en imperieoffiser og Luke Skywalker med lyssabel og blasterpistol. Flotte gaver LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy og fartøy, steder og figurer fra Star Wars-universet siden 1999. LEGO Star Wars er nå konsernets mest populære tema og byr på gøyale og kreative gaver til fans i alle aldre.

 • Bygg en LEGO® klosseversjon av den elegante imperiefergen, og gjenskap scener fra den klassiske Star Wars™ filmtrilogien med dette actionfylte byggesettet for barn (7530 ).
 • Inkluderer tre LEGO® minifigurer – Darth Vader og Luke Skywalker med lyssabler, og en imperieoffiser med blasterpistol samt håndjern-tilbehør – som innbyr til gøyal og kreativ lek.
 • Imperiefergen har minifigurcockpit som kan åpnes, et hovedromt med plass til to LEGO® minifigurer, ut- og innfellbare vinger for fly- og landingsmodus samt to knotteskytere.
 • En flott byggeleke som passer perfekt som bursdags-, jule- eller overraskelsesgave til barn og Star Wars™ fans fra ni år og oppover. Den er gøyal å bygge og å leke med, enten alene eller sammen med familie og venner.
 • Imperiefergen er 25 cm høy, 24 cm lang og 35 cm bred. Barn kan være stolte av den flotte modellen, som er perfekt som utstillingsmodell på barnerommet mellom lekeøktene.
 • Vurderer du å kjøpe dette byggbare lekesettet til en Star Wars™ fan som ikke har bygd med LEGO® klosser før? Settet inkluderer barnevennlige instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere kan bygge med en jedis selvtillit.
 • Det finnes et LEGO® Star Wars™ sett s m passer for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape minneverdige scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de fabelaktige byggemodellene.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som gjør at de er kompatible med hverandre og lette å sette sammen til robuste modeller.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller noen av de strengeste sikkerhetsstandarder på planeten Tellus – og i galakser langt, langt borte!

Detaljer:

 • Antall klosser: 660
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell75302
EAN5702016914474
MerkeLEGO

Darth Vader

La barna drømme seg inn i leken med kamper og skyting.

Luke Skywalker

Barna vil elske å spille helten!

Imperieoffiser

Fly fergen med offiseren i cockpiten.

LEGO Star Wars Imperial Shuttle
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.