Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75306 Imperial Probe Droid

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 816,-
På lager
SKU
03212-29
   

Ta del i den episke handlingen på isplaneten Hoth fra Star Wars: The Empire strikes back når du bygger LEGO Star Wars Imperial Probe Droid. Droiden har bevegelige bein, og leveres med en gjennomsiktig, klossebygd stolpe slik at den kan sveve over det byggbare snøbildet.

Fantastisk utstillingsmodell

Med et informasjonsskilt fullføres denne fantastiske utstillingsmodellen som du kan imponere med ved å vise den frem i hjemmet eller på kontoret.

Populær gave

Dette settet er en del av LEGOs Star Wars høykvalitetssett for voksne. Dette komplekse byggesettet tilbyr en oppslukende og morsom byggeopplevelse mens du gjenskaper hver eneste detalj i LEGO-stil. Dette er en herlig overraskelse til alle Star Wars-fans eller erfarne LEGO-entusiaster.

 • Forflytt deg til den frosne planeten Hoth og vekk klassiske scener fra Star Wars: The Empire strikes back til live med denne detaljerte modellen av Imperial Probe Driod 75306.
 • Denne byggbare LEGO modellen har bevegelige bein, og en gjennomsiktig, klossebygd stolpe slik at den kan sveve over det byggbare snøbildet. Settet inneholder også et informasjonsskilt. 
 • Dette byggesettet er en del av en serie byggbare LEGO Star Wars samle- og utstillingsmodeller for voksne.
 • Dette settet består av 683 deler som gir en kompleks og givende byggeopplevelse, og er den perfekte bursdagsgave eller overraskelse for Star Wars-fans eller den erfarne LEGO-byggeren.
 • Modellen er 27 cm høy, 24 cm bred og 11 cm dyp, og krever ikke mye plass når den skal stilles ut, men den vil garantert vekke oppmerksomhet. 
 • Vurderer du å kjøpe denne modellen til en Star Wars™ fan som ikke er vant til å bygge med LEGO® klosser? Ikke noe problem! Settet inkluderer nemlig enkle, trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan mestre denne utfordrende modellen uten problemer.
 • LEGO® sett for voksne byr på en avslappende opplevelse for alle som trenger å lade batteriene.
 • LEGO® klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – du trenger ikke å bruke Kraften! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandardene, noe som sikrer at de er ensartede og lette å sette sammen.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at LEGO Star Wars™ settet oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder på planeten Hoth (og i galakser langt, langt borte!).

Detaljer:

 • Antall klosser: 683
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell75306
EAN5702016914184
MerkeLEGO
Sett av tid til kreativiteten og gjenskap en droide

Sett av tid til å være kreativ

Gjenskap en droide som jaktet ned Jedi!

Et midtpunkt for Star Wars fans, vis droiden fram med stolthet

Vis den stolt frem

Et midtpunkt for Star-Wars fans!

Inkluder droiden fra den mørke siden i ditt hjem eller på kontoret

Keiserlig invasjon

Putt en droide fra den mørke siden inn i hjemmet ditt eller på kontoret.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.