Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
4 549,90

LEGO Star Wars 75309 Republikkens kampskip

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 3 923,-
På lager
SKU
12212-11
   

Gled deg til en byggeopplevelse av høy kvalitet og 3292 byggeklosser med den første Ultimate Collector Series versjonen av et av republikkens kampskip (75309) noensinne. Modellen er en tro kopi av kampskipene i slaget ved Geonosis i Star Wars: The Clone Wars.

Denne Ultimate Collector Series bygge- og utstillingsmodellen av et av republikkens kampskip (75309) vekker til live minner om det episke slaget ved Geonosis fra Star Wars: The Clone Wars. Autentisk og spektakulær LEGO® modell av kanonskipet LAAT, med pilotcockpiter, roterbare, kuleformede kanontårn, to kanoner øverst, superlange vinger, sider og bakluke som kan åpnes, og detaljert interiør.

Førstevalget til LEGO fans

LEGO fans har stemt for at denne byggbare modellen skal bli et Ultimate Collector Series sett. Modellen inkluderer en utstillingssokkel med informasjonsskilt og LEGO minifigurer av en klonekommandør og Mace Windu. De medfølgende trinnvise instruksjonene gir en engasjerende, utfordrende, gøyal og kreativ byggeprosess.

Imponerende gave

Dette førsteklasses settet er en del av en serie med LEGO Star Wars™ byggesett for voksne. Settet passer perfekt som en ekstra spesiell gave til deg selv, Star Wars-fans og alle LEGO fans du kjenner.

 • Gled deg til en byggeopplevelse av høy kvalitet med den første Ultimate Collector Series versjonen av et av republikkens kampskip (75309) noensinne. Modellen er en tro kopi av kampskipene i slaget ved Geonosis i Star Wars: The Clone Wars.
 • Denne bygge- og utstillingsmodellen har masse autentiske detaljer, inkludert to pilotcockpiter, roterbare, kuleformede kanontårn, to kanoner, superlange vinger og sider og bakluke som kan åpnes.
 • Utstillingssokkelen har et informasjonsskilt og plass til LEGO® Star Wars™ minifigurer av en klonekommandør med blaster og Mace Windu med lyssabel.
 • I en nettavstemning stemte LEGO® fans for at Star Wars™ Republikkens kampskip skulle bli vårt neste UCS-sett (Ultimate Collector Series). Så her får dere det!
 • Dette førsteklasses settet byr på en engasjerende og morsom byggeutfordring og passer perfekt som bursdags- eller høytidsgave til deg selv, engasjerte Star Wars™ fans eller lidenskapelige LEGO® byggere.
 • Denne LEGO® Star Wars™ samlermodellen er 33 cm høy, 68 cm lang og 74 cm bred, inkludert sokkel.
 • Byggesettet består av 3292 deler g inkluderer illustrerte, trinnvise instruksjoner som gjør at selv Star Wars™ fans som ikke er vant til å bygge med LEGO® klosser, lykkes med avanserte byggemodeller.
 • Dette LEGO® Star Wars™ settet for voksne er en del av en serie med byggesett utviklet for deg som er glad i å drive med praktiske og kreative hobbyprosjekter på fritiden.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, og det sikrer at de er ensartede og kompatible, sitter godt sammen og danner solide modeller.
 • LEGO® klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 3292
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell75309
EAN5702016914573
MerkeLEGO
Republic Gunship™ fra LEGO® Star Wars™ med autentiske detaljer Republic Gunship™ fra LEGO® Star Wars™ med autentiske detaljer

Avslør detaljene

Gjenskap autentiske egenskaper i LEGO®-stil.

Med 2 våpentårn som kan svinges ut Med 2 våpentårn som kan svinges ut

2 våpentårn

Sving ut sfæriske våpentårnene.

Kampship klar for krig med kanoner på toppen Kampship klar for krig med kanoner på toppen

Klar for kamp

Sjekk ut kanonene på toppen.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.