Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
629,90

LEGO Star Wars 75312 Boba Fetts stjerneskip

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 477,-
På lager
SKU
06212-18
   

Fans av Star Wars: The Mandalorian kan iscenesette spennende dusørjeger-oppdrag og kamper med denne stilige LEGO® klosseversjonen av Boba Fetts stjerneskip (75312). Modellen har et håndtak som gjør den lett å fly med, en cockpit til en LEGO minifigur, roterende vinger, to knotteskytere og to doble, roterende blasterkanoner (de kan ikke skytes med). Dette kvalitetssettet inkluderer også LEGO minifigurer av Boba Fett og mandalorianeren med våpen, samt en karbonittkloss som får plass i et eget rom om bord på stjerneskipet.

Lek og vis fram

Settet inkluderer også et transportkjøretøy som brukes til å forflytte stjerneskipet og også som sokkel, så barn kan stille ut den tøffe byggeleken i loddrett flypositur. Inneholder enkle instruksjoner som gjør at også LEGO nybegynnere får en positiv byggeopplevelse.

En galakse full av glede

LEGO konsernet har laget klosseversjoner av Star Wars™ stjernejagere, kjøretøy, fartøy, steder og figurer siden 1999. LEGO Star Wars temaet har blitt utrolig populært og inkluderer byggesett som passer perfekt som gaver til fans i alle aldre.

 • Barn kan gjenskape kampscener fra Star Wars: The Mandalorian, sesong 2, og også finne på egne dusørjegeroppdrag med denne tøffe LEGO® klosseversjonen av Boba Fetts stjerneskip (75312).
 • Inkluderer LEGO® minifigurer av Boba Fett med blaster og mandalorianeren med blasterrifle, et beskar-spyd og en karbonittkloss for mange kreative lekemuligheter.
 • Stjerneskipet har et håndtak som gjør det lett å fly med, en cockpit til en LEGO® minifigur, roterende vinger, to knotteskytere og to doble, roterende blasterkanoner (de kan ikke skytes med) og et rom til karbonittklossen.
 • Settet inkluderer også et transportkjøretøy som brukes til å forflytte stjerneskipet på bakken under lek, og som dessuten fungerer som sokkel så modellen kan stilles ut i loddrett flypositur.
 • Lek alene eller sammen med flere med dette byggbare lekesettet som passer perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til trendinteresserte barn fra ni år og oppover.
 • Stjerneskipet er cm høyt, 20 cm langt og 20 cm bredt. Den imponerende modellen vil garantert imponere barnas venner.
 • Leter du etter en flott byggeleke til et barn som ikke har bygd LEGO® sett før? Dette Star Wars™ settet består av 593 deler og inkluderer trinnvise instruksjoner som lar barn bygge alene og med en jedis selvtillit.
 • Det finnes et LEGO® Star Wars™ sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape berømte scener, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de autentiske, klossebygde modellene.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Derfor er klossene lette å sette sammen til solide modeller.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på alle tenkelige måter.

Detaljer:

 • Antall klosser: 593
 • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell75312
EAN5702016913859
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.