Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars 75317 Mandalorianeren og Barnet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 188,-
På lager
SKU
06202-198
   

Bygg imponerende LEGO® BrickHeadz™ versjoner av de to mest populære figurene fra Star Wars: The Mandalorian! Gjør deg klar til kamp. Stropp fast en blasterrifle på ryggen til mandalorianeren, og plasser blasterpistolen i dusørjegerens hånd. Lag en svevevugge til Barnet, og juster ørene hans for å vise at han er glad eller trist. Byggemodellene leveres med hver sin sokkel, slik at du kan vise dem fram. Lokk fram minner om episke fortellinger om Star Wars: The Mandalorian med denne gøyale byggeleken for kreative barn.

Settet inkluderer LEGO® BrickHeadz™ versjoner av mandalorianeren og Barnet (75317). Fans vil sette stor pris på autentiske detaljer som mandalorianerens velkjente våpen – blasterriflen og blasterpistolen. Barnet har ører som kan beveges, slik at han ser glad eller trist ut. Figuren sitter i en vugge som «svever», takket være fire gjennomsiktige LEGO elementer. Gøyal å bygge, flott å stille ut Denne fantastiske byggeleken er gøyal å bygge enten du bygger alene eller sammen med venner og familie. Settet er et flott supplement til enhver Star Wars™-samling, og hver byggbare LEGO figur leveres med en sokkel så du kan lage en iøynefallende utstillingsmodell. Flotte gaver Helt siden 1999 har LEGO konsernet gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og figurer fra det legendariske Star Wars-universet. LEGO Star Wars er konsernets mest vellykkede tema, og kolleksjonen består av et enormt utvalg av bursdags-, høytids- og overraskelsesgaver for alle aldersgrupper.

 • Fans av Star Wars: The Mandalorian og kreative barn vil glede seg over å kunne bygge sine egne LEGO® BrickHeadz™ versjoner av Barnet og mandalorianeren (75317) og gjenskape autentiske detaljer og flotte utstillingsmodeller.
 • Byggbar LEGO® figur av mandalorianeren utstyrt med signaturvåpnene sine – en blasterrifle på ryggen og en blasterpistol i hånden – minner om spennende scener fra Star Wars: The Mandalorian.
 • Barn vil garantert falle for den byggbare figuren av Barnet, som de kan få til å se glad eller trist ut ved hjelp av de bevegelige ørene. Barnet har en vugge som «svever» takket være et gjennomsiktig LEGO® element. Begge byggemodellene leveres med utstillingsokler.
 • LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ byggeleke bestående av 295 deler. Perfekt som bursdagsgave, høytidsgave eller overraskelsesgave for alle Star Wars: The Mandalorian fans og LEGO byggere fra ti år og oppover.
 • Mandalorianeren er 8 cm høy og byggeleken av Barnet med svevevugge er 8 cm høy, men begge modellene gjør et stort inntrykk til tross for sin beskjedne størrelse.
 • Denne batterifrie byggeleken er gøyal å bygge. Fans kan enten bygge alene eller sammen med venner og familie og skape LEGO® BrickHeadz™ utgaver av to populære figurer fra Star Wars: The Mandalorian.
 • Vurderer du å kjøpe byggesettet til en Star Wars™-fan som ikke er vant til å bygge med LEGO® klosser? Gjør det! Settet inkluderer trinnvise, illustrerte instruksjoner som gjør at alle kan lykkes og mestre byggeutfordringen som en ekte jedi.
 • Det spennende sortimentet med LEGO® Star Wars™ byggeleker inkluderer modeller som kan bygges, samles og vises fram, samt byggelekesett som kan brukes for å gjenskape episke scener fra Star Wars-sagaen. Her finnes det noe for fans i alle aldre.
 • Du trenger ikke Kraften for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO® klossene i dette byggesettet! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som sikrer at de er ensartede og lette å sette sammen.
 • LEGO® klosser og brikker droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres for å sikre at alle byggesett oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder her på jordkloden – og i alle galakser du besøker!

Detaljer:

 • Antall klosser: 295
 • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell75317
EAN5702016899856
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.