Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Star Wars TM 75159 Death Star

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 4 164,-
Få igjen på lager
SKU
01182-100
   

Ta kommandoen over Imperiets ultimate våpen – Dødsstjernen!

Denne fantastiske Star Wars modellen har så mange flotte rom, kamre, hangarer og annet, at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Styr den gigantiske superlaseren fra kontrollrommet, planlegg oppdrag i konferanserommet og start opp Lord Vaders TIE Advanced i hangarrommet.

Du kan reparere droider i vedlikeholdsavdelingen, holde fanger innesperret i interneringsfløyen og angripe opprørernes stjerneskip med skipets fjærbelastede turbolaser, turbolasertårn og kraftige trekkstråle. Du kan til og med besøke keiser Palpatine i tronerommet, organisere arbeidet i lasteområdet og bruke avfallskompaktoren for å holde det ryddig.

Og naturlig nok er ingen historie om Dødsstjernen komplett uten at Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker og Han Solo gjør sitt beste for å sprenge den fryktede kampstasjonen i fillebiter!

Vil de klare å forpurre planene til Vader og Imperiets tilhengere? Dødsstjernens skjebne ligger i dine hender ...

  • Antall klosser: 4016
  • Alder: fra 14 år
Mer informasjon
Model75159
EAN5702015593946
MerkeLEGO
Alder13+
Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.