Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76119 Batmobile - Jakten på Jokeren

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 277,-
På lager
SKU
05195-84
   

Barn elsker å late som, og nå kan de late som om de er Batman™ og Jokeren med settet LEGO® DC Batman 76119 Batmobile™: Jakten på Jokeren. Denne klassiske Batmobile-lekemodellen har mange iøynefallende funksjoner som faller i smak hos unge superhelter, inkludert et detaljert dashbord i en minifigurcockpit som kan åpnes, Bat-symbolet på dekkenes pyntering med Bat-symbol og flammeelementet i eksosrøret som snurrer rundt når bilen skyves forover. Batmobilen har skjulte, utfellbare knotteskytere som kommer til nytte når du slåss mot Jokeren, som også har en knotteskyter.

Dette LEGO Batman lekesettet inneholder to minifigurer, og barn kan tilpasse modellene, minifigurene og våpnene ved hjelp av pakken med ti utvalgte Bat-elementer som følger med. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjoner. De er nå tilgjengelige i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse.

 • Dette superhelt-lekesettet inneholder to LEGO® minifigurer fra juni 2019: Batman™ og Jokeren.
 • Batmobile™ er utstyrt med minifigurcockpit som kan åpnes og inneholder et detaljert dashbord, to skjulte, utfellbare knotteskytere, panser som kan åpnes for atkomst til en klossebygd motor, automatisk snurrende flammeelement i eksosrøret, dekk med pyntering med Bat-symbolet, to batwinger og gjennomsiktige gule og røde lyselementer.
 • Flammeelementet i eksosrøret snurrer rundt når bilen skyves forover.
 • Dette LEGO® Batman™ lekesettet inneholder Jokerens knotteskyter og ti utvalgte Bat-elementer som brukes til å tilpasse modeller, minifigurer og våpen.
 • Denne kule barneleken er en topp superheltgave til alle Batman™ fans.

Innhold:

 • 2 minifigurer
 • Batmobile
 • Flammeseksjon
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: Batmobile: H7 x L24 x B6 cm
 • Antall klosser: 342
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76119
EAN5702016369137
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.