Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76133 Spider-Man i biljakt

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 87,-
Utsolgt
SKU
02192-125

Ta opp jakten på bankraneren Green Goblin i Spider-Mans kjappe kjøretøy!

Green Goblin stikker av med tyvegodset på svevebrettet sitt. Pass deg for den brennende gresskarbomben hans, og skyt ut et edderkoppnett for å fange ham! Gi barnet ditt en spennende LEGO® Marvel Spider-Man rollespillopplevelse på jakt etter bankraneren Green Goblin med settet 76133 Spider-Man i biljakt. Dette LEGO 4+ settet er laget spesielt for å være morsomt og enkelt for småbarn og førskolebarn.

Spider-Man lekebil-byggesettet inkluderer en minifigur-cockpit og et edderkoppnett på edderkopptråd festet til Green Goblins svevebrett. Det spesielle startklossunderstellet gjør det lett for selv uerfarne byggere å føle mestring og bygge bygninger, kjøretøy og andre ting, helt alene. Den enkle bygge- og lekebruksanvisningen hjelper blivende superhelter med å forstå byggetrinnene og styrker dessuten fantasien og selvtilliten deres, slik at de tør å prøve ut nye ting i en velkjent LEGO Marvel verden. Dette enkle LEGO Spider-Man lekesettet byr på endeløs kreativ lek med to LEGO minifigurer, Green Goblins byggbare gresskarbombe, en 100-dollarseddel og pengesekkelementer. LEGO® 4+ settene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle for små barn. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit og gir en super innføring i hvordan man bygger med LEGO klosser.

  • Inneholder to nye minifigurer lansert i januar 2019: Spider-Man og Green Goblin.
  • Dette settet inneholder en lettbygd Spider-Man-bil med cockpit for Spider-Man, eksos med kraftstråle-element og edderkopptråd med edderkoppnett-tilkobling.
  • Inneholder også Green Goblins svevebrett med regulerbare vinger og tilkobling for edderkoppnettet samt en byggbar gresskarbombe med kraftstråle-element.
  • Inneholder tilbehør som Green Goblins pengesekk og en stjålet 100-dollarseddel.

Startklossunderstellet gjør at barnet ditt kommer raskt i gang med bygging og superheltlek i en actionfylt LEGO® Marvel verden.  LEGO® 4+ byggesett for barn byr på et stort lekeunivers med filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. Denne byggbare superheltleken er den perfekte gaven for førskolebarn.

Detaljer:

  • Mål: Spider-Mans buggy er 9 cm høy, 11 cm lang og 6 cm bred
  • Antall klosser: 52
  • Alder: fra 4 år

LEGO® 4+ lekesettene het før LEGO Juniors og er kompatible med alle LEGO byggesett for fantasifull lek.

Mer informasjon
Model76133
EAN5702016369731
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6, 7
Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.