Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76138 Batman og Jokerens flukt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 384,-
På lager
SKU
05195-83
   

Små barn vil rollespille Batman™ for å hindre superskurkene i å rømme fra fengselet med settet LEGO® DC Batman 76138 Batman og Jokerens flukt. Disse LEGO 4+ settene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle for førskolebarn og inkluderer en Batman-helikopterleke med et spesielt startklossunderstell som gjør det lett selv for uerfarne byggere å føle mestring og bygge på egen hånd. Dette lekesettet er den perfekte bursdagsgave og inneholder en modell av Arkham Asylum med mange detaljer som inspirerer til lek.

Settet inneholder to fengselsceller med vegger som kan rives ned ved hjelp av en lenke med krok, som er festet til Harley Quinns motorsykkel. Settet inneholder fire LEGO minifigurer med våpen samt en enkel bygge- og lekeveiledning. Instructions PLUS byggeinstruksjoner er tilgjengelig for dette Batman lekesettet via LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan barn zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger.

 • Dette superhelt-lekesettet inneholder fire LEGO® minifigurer: Batman™, Harley Quinn™, Jokeren og en fangevokter.
 • Arkham Asylum har en sperring som kan åpnes, inngangsdører med avtakbar brekkjern-lås, utkikkstårn med minifigursete, to fangefløyer med hver sin celle som kan åpnes og har plass til en minifigur, byggbar og roterende lyskaster, TV-skjerm med bilde av Jokeren, byggbart kontrollpanel med avtakbart håndjernelement samt eiendeler tilhørende tre Batman-skurker: byggbar fryktgassbeholder tilhørende Scarecrow™, strålepistolen til Mr. Freeze™ og hatten til Pingvinen.
 • Batmans helikopter har et startklossunderstell, minifigurcockpit som kan åpnes, og snurrende rotorer.
 • Harley Quinns motorsykkel har plass til en minifigur og er utstyrt med lenke og krok som tauer den mobile katapulten eller kan brukes til å rive ned fengselscellens vegger.
 • Den mobile katapulten har to utkastere og tre byggbare bomber.
 • Dette kule Batman™ lekesettet inneholder Batmans batarang og megafon samt Harley Quinns baseball-kølle.
 • Minifigurene av Harley Quinn™ og Jokeren har fangedrakter og kom i juni 2019.

Innhold:

 • 4 minifigurer
 • Arkhams mentale sykehus
 • Helikopter
 • Motorsykkel
 • Katapult
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål:
  • Arkhams mentalsykehus: H21 x B23 x D10 cm
  • Helikopter: H9 x L14 x B4 cm
 • Antall klosser: 171
 • Alder: fra 4 år

LEGO® 4+ inviterer små barn inn i en stor lekeverden med filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter. Perfekt som gave. LEGO® 4+ byggesettene het tidligere LEGO Juniors og kan brukes sammen med alle andre originale LEGO sett og LEGO klosser og åpner for kreativ bygging. Du finner intuitive Instructions PLUS byggeinstruksjoner i LEGO® Life appen. Hjelp også yngre byggere i byggeprosessen med brukervennlige funksjoner for zooming, rotasjon og spøkelsesmodus, som gjør det mulig å visualisere modellen mens de bygger.

Produktdetaljer
Modell76138
EAN5702016369762
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.