Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76154 Marvel Deviant angriper!

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 218,-
Medlemspris 178,-
På lager
SKU
09212-10
   

Med LEGO® Marvel Deviant angriper! (76154) kan barn gjenoppleve action og spenning fra Marvel Studios-filmen The Eternals og også finne på superhelt-eventyr på egen hånd.

Full av action fra Marvel Studios-filmen The Eternals fra 2021

En seksbeint Deviant med glefsende kjever angriper tre The Eternals-superhelter – Thena, Gilgamesh og Makkari – og barn må mønstre alt de har av superkrefter for å hjelpe dem. Med de tre superhelt-minifigurene kan de rollespille at de bruker heltenes superkrefter: Thena kan mane fram nærkampvåpen, Gilgamesh er supersterk og Makkari kan bevege seg raskere enn lyden. Og om du ser etter en gave til en som liker minifigurer, er dette flotte LEGO lekesettet det eneste som inneholder en minifigur av Gilgamesh!

Grenseløs moro med lekesett basert på Marvel Studios-filmen The Eternals

LEGO klossebyggelekene med Marvel Studios The Eternals som tema er unike lekesett fulle av kule figurer som inspirerer barn til fantasifull lek og åpner opp for grenseløs rollespillmoro.

 • Det spennende lekesettet LEGO® Marvel Deviant angriper! (76154) gir unge superhelter muligheten til å gjenoppleve Marvel-filmens actionfylte spenning mens de hjelper tre The Eternals-superhelter med å beseire en ond Deviant.
 • Inkluderer tre LEGO® Marvel Eternals superhelt-minifigurer – Thena, Makkari og eksklusive Gilgamesh – en bevegelig, seksbeint Deviant med munn som kan åpnes og lukkes, dolk, våpenhanske og skyter.
 • Barn får bruk for alle superkreftene sine når de skal forsvare tre Eternals-superhelter mot en seksbeint Deviant. Opplev grenseløs rollespill-lek med dette klassiske settet hvor det gode kjemper mot det onde.
 • Ser du etter en tøff superheltgave til en bursdag? Dette LEGO® Marvel The Eternals lekesettet inneholder minifigurer av filmkarakterer og en bevegelig Deviant og er perfekt for barn fra seks år og oppover.
 • Figuren av Deviant er over 12 cm høy, og settet LEGO® Marvel The Eternals Deviant angriper! byr på megakul superhelt-action og er dessuten flott som utstillingsmodell på barnerommet.
 • Med dette The Eternals superhelt-lekesettet kan barn bygge, leke og finne på fortellinger. De enkle instruksjonene sørger for at leken kommer i gang øyeblikkelig!
 • Gi barn filmbasert action og eventyr med LEGO® Marvel The Eternals superheltene! De fantasifulle rollespilleventyrene kan fortsette i det uendelige.
 • LEGO® byggeleker oppfyller krevende bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at ditt barns byggelekesett oppfyller strenge sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 197
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell76154
EAN5702016619355
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.