Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

LEGO Super Heroes 76161 - 1989 Batwing​

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 194,-
Utsolgt
SKU
01212-110

Engasjer deg i et gøyalt byggeprosjekt med LEGO® Batwing med hele 2363 byggeklosser, en imponerende kopi med realistiske detaljer.

Denne imponerende detaljerte modellen av ikoniske Batwing fra BATMAN™ filmen fra 1989, inkluderer bevegelige funksjoner og realistisk tilbehør. Når modellen er ferdig, kan de stilles ut på sokkelen sammen med tre minifigurer fra BATMAN-filmen eller henges opp på veggen ved hjelp av det spesielle opphenget. Sånn sparer du plass og skaper et skikkelig blikkfang.

Dette er ingen barneleke

Hvis du liker BATMAN™, tegneserie-superhelter eller å bygge flotte modeller, er LEGO® DC BATMAN 1989 Batwing modellen for deg!

Byggeprosjekt med Batwing

Med denne bygge- og utstillingsmodellen av LEGO klosser kan du gjenskape en autentisk detaljert versjon av BATMANs ikoniske og gotiske jager – Batwing. Denne imponerende kopien har realistiske detaljer, avtakbar kuppel, komplett interiør, bevegelige vingeklaffer og en ny spesialkloss som gjør det mulig å henge opp modellen på veggen. Settet inkluderer også sokkel, navneplate og tre minifigurer – BATMAN™, JOKEREN og bølla Lawrence med slepebrøleren sin – som til sammen skaper en imponerende utstillingsmodell.

Modellsett av LEGO klosser

Med LEGO byggesett for voksne kan du ta en pause i hverdagen for å gjenoppdage gleden ved kreativ bygging. Med LEGO byggesett for voksne får du en engasjerende byggeopplevelse og en flott utstillingsmodell. De passer som gave til bursdag og høytider og som overraskelse/belønning til alle som liker modellbygging eller tegneserier.

 • Er du en tilhenger av den kappekledde helten, er LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing settet for deg. Hvis du er voksen og liker Marvel eller modellbyggesett, er denne byggbare utstillingsmodellen av Batwing midt i blinken for deg!
 • Batwing-jagerens ikonisk design fra BATMAN™-filmen i 1989 forsterkes ved hjelp av en solid sokkel, navneplate og tre minifigurer: BATMAN, JOKEREN og bølla Lawrence med slepebrøleren sin.
 • Dette utfordrende og engasjerende byggeprosjektet gir deg en avstressende pause i hverdagen – for ikke å snakke om hvor flott modellen vil ta seg ut på veggen eller på den inkluderte sokkelen, enten hjemme eller på kontoret.
 • Alle superhelt-tilhengere og LEGO® fans vil garantert like dette byggesettet som består av 2363 deler. Enten du skal handle det til deg selv eller som bursdags- eller feriegave til en annen, gir LEGO Batwing modellen garantert timevis med moro.
 • LEGO® DC BATMAN™ 1989 Batwing modellen er over 11 cm høy, 52 cm lang og 58 cm bred og tar seg flott ut på veggen eller montert på sokkelen.
 • Krever ingen batterier. Denne BATMAN™ samlermodellen byr på praktisk bygging og er en flott utstillingsmodell som garantert vekker oppsikt blant tilhengere av BATMAN, sci-fi og modellbyggesett.
 • Enkle kvalitetsinstruksjoner gjør det lett å oppnå maksimalt utbytte og glede av dette fascinerende byggeprosjektet.
 • Modellen er en del av en serie med autentiske LEGO® reproduksjoner som er designet for å gi en engasjerende bygge- og utstillingsopplevelse. En annen modell i serien er LEGO DC BATMAN™ 1989 Batmobile™.
 • Det er ikke nødvendig med superkrefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO® klosser og deler. De oppfyller bransjens strengeste standard, og det sikrer at de alltid passer sammen og er lette å ta fra hverandre.
 • LEGO® klosser og deler testes grundig for å sikre at denne fantastiske utstillingsmodellen oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene for leker i GOTHAM CITY™ og resten av verden.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2363
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell76161
EAN5702016669404
MerkeLEGO
LEGO Super Heroes 76161 - 1989 Batwing​ med en navneplate med modellens detaljer

Imponerende display

Displayet har en navneplate med modellens detaljer.

Batman, The Joker og Lawrence the Boombox Goon ikoniske Batman-minifigurer

3 ikoniske figurer

Batman, The Joker og Lawrence the Boombox Goon.

Batwing-jagerens ikonisk design fra BATMAN™-filmen i 1989 som LEGO byggesett

Perfekt størrelse for å stille ut

Den kan stilles ut på display eller henges på veggen!

LEGO DC Batman 1989 Batwing
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.