Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76165 Iron Man-hjelm

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 792,-
På lager
SKU
07202-3
   

Bygg en unik modell av Marvels høytflygende superhelt, Iron Man. Denne imponerende LEGO® modellen kan bygges og stilles ut og byr på en utfordrende og engasjerende byggeopplevelse, hvor du gjenskaper den ikoniske hjelmen til en av kinoverdenens mest kjente figurer. Ferdig bygget plasseres den iøynefallende modellen på en solid utstillingsplate.

Test byggeferdighetene dine og vis fram din kunstneriske side med det tegneserieinspirerte settet LEGO® Marvel Avengers Iron Man-hjelm. Bygg og vis fram autentiske detaljer Nå kan du gjenskape de ikoniske konturene og imponerende detaljene på Iron Mans hjelm ved hjelp av LEGO klosser, spesielle rød- og gullfargede elementer og illustrerte klistremerker med glødende øyne. Dette byggesettet står på en solid utstillingsplate med navneplate, og modellen vil garantert vekke oppmerksomhet og beundrende kommentarer uansett hvor du plasserer den. Plasserer du modellen Iron Man-hjelm ved siden av andre autentiske LEGO modeller, får du en enda mer imponerende utstilling. Modellsett med LEGO klosser Ta en pause fra en travel hverdag, og gjenoppdag glede ved kreativ bygging med LEGO byggesett for voksne. Med LEGO byggesett for voksne får du en engasjerende byggeopplevelse og en flott utstillingsmodell. De passer som gave til bursdag, jul og som overraskelse/belønning til alle som liker modellbygging eller tegneserier.

 • Test dine kreative superkrefter med settet LEGO® Marvel Avengers Iron Man-hjelm. Er du en voksen Marvel-fan eller liker modellbyggesett er denne byggbare utstillingsmodellen midt i blinken for deg!
 • Iron Mans velkjente hjelm er gjenskapt på smart vis ved hjelp av LEGO® klosser og illustrerte klistremerker som henviser til klassiske Marvel Avengers filmscener. Den byggbare modellen står på en solid sokkel med navneplate.
 • Nå kan du gjenskape de ikoniske konturene og imponerende detaljene på Iron Mans hjelm ved hjelp av LEGO klosser, røde og gullfargede elementer og klistremerker som øyne. Tar seg flott ut ved siden av andre LEGO Marvel modeller.
 • Enten du er en Marvel-fan, en LEGO® entusiast eller begge deler gir dette byggesettet med 480 deler deg et utfordrende byggeprosjekt og en kjærkommen pause fra hverdagen. Settet er perfekt som bursdagsgave og julegave og som gave til deg selv.
 • Iron Man-hjelm er over 19 cm høy, 10 cm bred og 12 cm dyp. Modellen tar ikke opp mye plass, men de slående, autentiske detaljene sørger for at den er et ekte blikkfang for ekte Marvel-fans.
 • Krever ingen batterier. LEGO® Marvel Avengers Iron Man-hjelm er en samlermodell som byr på en avstressende og praktisk byggeopplevelse. Opplev hvordan de 480 LEGO klossene sakte men sikkert blir til en slående utstillingsmodell!
 • Inkluderer gode og brukervennlige instruksjoner – det er bare å åpne esken og sette i gang med et fascinerende byggeprosjekt.
 • Settet er en del av en serie med LEGO® Marvel modeller som er designet for å være gøyale å bygge og stille ut, og som garantert faller i smak hos fans av modellbyggesett og tegneserier.
 • Det krever ingen superkrefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO® klosser og deler. Helt siden 1958 har de oppfylt bransjens strengeste standarder, og det sikrer at de alltid passer sammen og er lette å ta fra hverandre.
 • LEGO® klosser og deler testes grundig for å sikre at denne flotte utstillingsmodellen oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene på planeten Tellus (og i Marvel-universet!).

Detaljer:

 • Antall klosser: 480
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell76165
EAN5702016757651
MerkeLEGO

Offisiell navneplate

Modellen står på en base med Iron Man navneplate.

Autentiske farger

Hjelmens klosser er i realistiske rød- og gullnyanser.

Grafiske klistremerker

Det følger med spesielle klistremerker til øynene.

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.