Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76182 DC Batman: Batman Cowl

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 557,-
På lager
SKU
04212-11
   

Med det imponerende settet LEGO® DC Batman™: Batman Cowl (76182) kan du fordype deg i en utfordrende og morsom byggeopplevelse og drømme deg bort til GOTHAM CITY™.

Ikonisk bygge- og utstillingsmodell av Batmans hjelm

Denne klossebygde LEGO modellen av den kappekledde superheltens lett gjenkjennelige hette vil garantert vekke oppsikt og beundring uansett hvor du setter den. Gjennomsiktige klosser er brukt for ansiktet, og sokkelen er utstyrt med et stilig skilt. Dette er en unik modell som gir en langvarig tilfredshetsfølelse lenge etter at byggeprosessen er fullført.

Modellsett av LEGO klosser

Med LEGO byggesett for voksne kan du ta en pause fra en travel hverdag og gjenoppdage gleden over å bygge og stille ut flotte modeller. LEGO sett for voksne er perfekte som gave til bursdag, jul og som overraskelse/belønning til alle som er interessert i modellbygging eller tegneserier.

 • LEGO® DC Batman™: Batman Cowl (76182) fanger den umiskjennelige stilen til Batman i form av en imponerende bygge- og utstillingsmodell designet spesielt for voksne.
 • Modellen er 22 cm høy, 10 cm bred og 12 cm dyp. Den gjør seg svært godt som utstillingsmodell både hjemme og på jobben, hvor den garantert vil vekke oppsikt og få i gang samtalen.
 • LEGO® DC Batman™ Batman Cowl er en samlermodell som byr på en avstressende og praktisk byggeopplevelse, hvor de 410 LEGO klossene sakte men sikkert blir til en slående utstillingsmodell.
 • I denne autentiske LEGO® klossekopien av Batmans ikoniske hette, er ansiktet laget av gjennomsiktige klosser. Modellen står på en solid sokkel med et stilig skilt.
 • Slipp løs dine kreative superkrefter med denne Batman™ samlermodellen som fortsetter å spre glede lenge etter at den gøyale byggeprosessen er fullført.
 • Denne bygge- og utstillingsmodellen passer perfekt for alle modellbyggere og voksne tilhengere av den kappekledde superhelten. Den er flott som bursdags- og julegave, og som gave til deg selv.
 • Med de brukervennlige byggeinstruksjonene kommer du raskt i gang med byggingen.
 • LEGO® settene som er utviklet spesielt for voksne, er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse som faller i smak hos alle med sans for modellbygging.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 410
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell76182
EAN5702016912999
MerkeLEGO
Kul maske med glødende øyne

Glødende øyne

Masken ser så kul ut - til og med i mørket!

Med autentiske detaljer

Autentiske detaljer

Like magisk og fengslende som i virkeligheten.

Med informasjonsskilt med beskrivelse av hjelmen

Informasjonsskilt

Den solide basen har skilt med beskrivelse av hjelmen.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.