Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76184 Marvel Spider-Man og Mysterios droneangrep

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
09212-16
   

Marker lanseringen av Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home med settet LEGO® Marvel Spider-Man og Mysterios droneangrep (76184). Settet er laget spesielt for unge nett-skytere fra fire år og oppover.

Fysisk lek uten grenser

Gi unge superhelter for kreativ bygging og eventyrlig historiefortelling med LEGO Marvel minifigurer av Spider-Man, Nick Fury og Mysterio, et kult kjøretøy og en diskskytende drone. Settet inkluderer et spesielt startkloss-understell som hjelper unge byggere med å komme i gang, samt en enkel byggeveiledning som viser hvordan man får mest mulig ut av settet.

Få enda mer byggemoro med gratisappen

LEGO Building Instructions som inkluderer Instructions PLUS som inneholder verktøy barna bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger.

Moro for hele familien

Et LEGO 4+ lekesett gir barn – og resten av familien – en ekstra gøyal opplevelse. De voksne kan lære bort lure byggetips til barna og være med når de små knekker viktige utviklingskoder.

 • LEGO® Marvel Spider-Man og Mysterios droneangrep (76184) er utviklet for å styrke små barns fantasi, fingerferdighet og byggeselvtillit. Passer fra fire år og oppover.
 • Inkluderer populære minifigurer av Spider-Man, Nick Fury og Mysterio, en byggbar SUV, en stjålet rubin og en pansret drone med fjernkontroll.
 • Mysterios plan er å bruke dronen sin for å stjele en rubin, og nå må barn hjelpe Spider-Man og Nick Fury som vil stoppe ham. En spesiell startkloss får fortgang i byggeprosessen og frigjør mer tid til lek.
 • LEGO® lekesettet er designet for barn fra fire år og oppover. En startkloss og enkle byggetrinn styrker viktige ferdigheter hos små barn gjennom bygging og lek.
 • SUV-en er 4 cm høy, 9 cm lang og 5 cm bred. Den er stor nok for episke lekeeventyr og liten nok til at små hender kan gripe den og leke med den.
 • Det følger med en enkel byggeveiledning, og delene er sortert i separate poser som hver inneholder et lekeelement og en figur. Dermed blir hvert byggetrinn overkommelig og gøyalt for små barn.
 • Få enda mer byggemoro med gratisappen LEGO® Building Instructions som inkluderer Instructions PLUS som inneholder verktøy barna bruker for å zoome, rotere og vise lekesettet mens de bygger.
 • LEGO® 4+ byr på et helt univers av filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter, som barn kan dele med foreldre og andre lekevenner.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at alle 4+-sett er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 73
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76184
EAN5702016913019
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.