Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76186 Marvel Black Panthers øyenstikkerjager

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 207,-
På lager
SKU
05212-84
   

Unge superhelter kan gjenskape luftige kampscener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame med settet LEGO Super Heroes 76186 Marvel Black Panthers øyenstikkerjager – et av de mest kjente kampflyene fra Marvel-filmene.

Enestående superhelt-kampfly

Denne autentiske kopien av Black Panthers legendariske kampfly er en spektakulær modell som er designet for å gi barn en fantastisk lekeopplevelse – og en unik utstillingsmodell. Den wakandanske jageren har fire justerbare vinger som kan beveges forover, bakover, oppover og nedover, to knotteskytere og en cockpit som kan åpnes og har plass til en minifigur bak spakene. Settet inkluderer tre minifigurer som inspirerer til fantasifull lek: Black Panther, søsteren Shuri og en ond chitaurikriger bevæpnet med en energiblaster

  • Med LEGO® Marvel Black Panthers øyenstikkerjager (76186) får unge superhelter et av de mest ikoniske luftfartøyene fra Marvel-filmene.
  • Inkluderer tre minifigurer som inspirerer til fantasifull lek: Black Panther, søsteren Shuri og en ond chitaurikrier bevæpnet med en energiblaster. Den byggbare øyenstikkerjageren har to knotteskytere.
  • Barn kan justere jagerens vinger forover, bakover, oppover og nedover mens de gjenskaper actionfylte filmscener, hvor de avfyrer knotteskyterne og manøvrerer unna fiendens blaster.
  • En helt spesiell bursdags-, jule- eller høytidsgave til fans av Marvel-filmene fra åtte år og oppover.
  • Øyenstikkerjageren er 4 cm høy, 22 cm lang og 28 cm bred og kan brukes sammen med andre LEGO® Marvel byggesett.
  • Alle LEGO® Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 202
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76186
EAN5702016913033
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.