Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76187 Marvel Spider-Man Venom

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 638,-
På lager
SKU
04212-12
   

Med settet LEGO® Marvel Spider-Man Venom (76187) får du bruk for alle byggeferdighetene dine når du skal gjengi de karakteristiske huggtennene til en av Marvels ikoniske superskurker.

En detaljert bygge- og utstillingsmodell

Fans av filmer om Venom og Spider-Man vil elske dette spennende byggeprosjektet, hvor de skal gjenskape «ansiktstrekkene» til det fryktinngytende romvesenet. Den overdimensjonerte kjeven full av knivskarpe tenner, den lange, buktende tungen og den lave, svarte pannen danner til sammen en utstillingsmodell av de sjeldne. Den eksepsjonelle modellen er utstyrt med solid sokkel med stilig navneskilt og vil ta seg imponerende ut ved siden av andre LEGO tegneseriemodeller.

Modellsett av LEGO klosser

Med LEGO byggesett for voksne kan du ta en liten pause fra en travel hverdag og gjenoppdage gleden over å bygge og stille ut flotte modeller. LEGO sett for voksne er perfekte som gave til bursdag, jul og som overraskelse/belønning til alle som er interessert i modellbygging eller tegneserier.

 • Med LEGO® Marvel Spider-Man Venom (76187) kan du bygge og vise fram en av Marvel-universets verste skurker. Denne fascinerende bygge- og utstillingsmodellen er designet spesielt for voksne.
 • Det ikoniske romvesenet med sine knivskarpe huggtenner og lange, buktende tunge står på en solid sokkel som er utstyrt med et stilig navneskilt.
 • Denne samlermodellen med Marvel-tema vil fortsette å spre glede lenge etter at den gøyale og kreative byggeprosessen er fullført.
 • Er du voksen og fan av Marvel eller modellbygging, er denne byggbare modellen av en kjent filmkarakter det perfekte bygge- og utstillingsprosjektet for deg!
 • Den slående modellen er 19 cm høy, 9 cm bred og 19 cm dyp. Den gjør seg svært godt som utstillingsmodell både hjemme og på jobben, og vi garantert vekke oppsikt.
 • Denne utstillingsmodellen av Venom for samlere byr på en avstressende byggepause i form av en fascinerende LEGO® modell bestående av 565 deler.
 • Takket være gode, trykte instruksjoner kommer du raskt i gang med dette fascinerende byggeprosjektet.
 • LEGO® settene som er utviklet spesielt for voksne, er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse som faller i smak hos alle med sans for modellbygging.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 565
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell76187
EAN5702016913088
MerkeLEGO
Realistiske funksjoner inkludert Venoms knivskarpe tenner og lange tunge

Realistiske funksjoner

Inkludert de knivskarpe tennene og en lang, bunktende tunge.

Autentiske detaljer

Autentiske detaljer

Akkurat like skremmende vakker som den virkelige!

Informasjonsskilt på den solide basen

Informasjonsskilt

Den solide basen har skilt med beskrivelse av modellen.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.