Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76189 Marvel Oppgjør mellom Captain America og Hydra

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
05212-85
   

Gi unge superhelter muligheten til å styrke byggeferdighetene sine med dette klassiske LEGO® Marvel lekesettet. LEGO Super Heroes 76189 Marvel Oppgjør mellom Captain America og Hydra er laget spesielt for barn fra fire år og oppover. Det inspirerer barn til å leke sammen og utvikler ferdighetene deres.

En super start for små superhelter

4+-settene er utviklet spesielt for små byggere, og de er fulle av engasjerende detaljer som gir barn en flott lekeopplevelse. Esken inneholder poser, og hver pose inneholder klosser til en komplett og lettbygd modell og figur som gjør at leken kommer raskt i gang! Settet inneholder en delvis ferdigbygget motorsykkel, og det gjør det mulig for barn å bygge den ferdig på egen hånd. Den gøyale bildeveiledningen gjør det lett å følge byggeinstruksjonene for barn som ikke kan lese ennå.

Moro for hele familien

Et LEGO 4+-lekesett er noe helt spesielt for barn – og for resten av familien. De voksne kan lære bort byggeteknikker og være med når barna når viktige milepæler i utviklingen sin.

 • LEGO® Marvel Oppgjør mellom Captain America og Hydra (76189) er et superkult superheltsett som er utviklet spesielt for å styrke fantasien, fingerferdigheten og selvtilliten til små byggere fra fire år og oppover.
 • Inkluderer minifigurer av Captain America og en Hydra-agent samt en byggbar motorsykkel og en diskskyter med avtakbar blaster.
 • Sittende på motorsykkelen sin går Captain America til kamp mot en ond Hydra-agent – akkurat som i Marvel Studios-filmen Avengers: Age of Ultron. Og etterpå kan barna finne på utallige superhelteventyr på egen hånd.
 • En stor startkloss og enkle byggetrinn gjør at barn fra fireårsalderen klarer å bygge Captain Americas tøffe motorsykkel med heftige dekk, og det gir dem en god mestringsfølelse.
 • Motorsykkelen er 4 cm høy, 11 cm lang og 4 cm bred, og det betyr at den er stor nok for episke eventyr og liten nok for små hender.
 • En gøyal bildeveiledning med intuitive byggeinstruksjoner – perfekt for barn som ikke kan lese ennå.
 • LEGO® 4+ byr på et helt univers av filmavoritter, TV-figurer og hverdagshelter, som barn kan dele med foreldre og andre lekevenner.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det gjør at alle 4+-sett er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Detaljer:

 • Antall klosser: 49
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell76189
EAN5702016913170
MerkeLEGO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.