Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76190 Marvel Iron Man: Iron Monger-kaos

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 337,-
Utsolgt
SKU
05212-83

LEGO® Super Heroes 76190 Marvel Iron Man: Iron Monger-kaos byr på storslått og fantasifylt rollespill-action for unge superhelter.

En gigantisk Iron Monger-robot

Denne spennende byggeleken er inspirert av klassiske scener fra den første Iron Man-filmen fra Marvel Studios, og inspirerer barn til å finne på nye episke eventyr med en av Marvels mest ikoniske oppfinnelser – Iron Monger-roboten. Robotens buereaktor gløder når barn vrir på roboten og får den til å skifte stilling og avfyre seksknottersskyteren på høyre arm og treknottersskyteren på venstre arm. Etterpå kan barna besvare ilden med Iron Mans energiblastere, redde Pepper og beseire det mekaniske monstrumet.

Tøft LEGO Avengers sett med superheltminifigurer

LEGO Marvel Avengers byggeleker inkluderer kjøretøy, roboter, bygninger, minifigurer, våpen og utstyr som barn kan samle på og bruke for å gjenskape scener fra yndlingsfilmene sine fra Marvel. Gjør deg klar for et spennende univers fullt av kreativt superhelt-rollespill.

  • LEGO® Marvel Iron Man: Iron Monger-kos (76190) inkluderer en robot med bevegelige armer og bein og kule våpen som inspirerer til fantasifulle robotkamper i stor skala.
  • Inkluderer minifigurer av Iron Man, Obadiah Stane og Pepper Potts. Roboten har en seksknottersskyter på høyre arm og en treknottersskyter på venstre arm samt en selvlysende buereaktor på brystet.
  • Plasser minifiguren av Obadiah Stane inni Iron Monger-roboten, og manøvrer den store, bevegelige roboten i episke slag mot Iron Man og Pepper Potts.
  • Fans av Marvel-filmene og unge superhelter kan delta i actionfylte superhelteventyr med dette kule Iron Monger-robotsettet. Passer fra ni år og oppover.
  • Iron Monger-roboten er 18 cm høy og har bevegelige armer og bein og et fungerende leddsystem som gir realistiske bevegelser.
  • Det finnes flere roboter i LEGO® Marvel sortimentet, som barn kan samle på og bruke samtidig for å gjenskape actionfylte filmscener og lage fantasifulle fortellinger på egen hånd.
  • LEGO® komponenter oppfyller høye bransjekrav. Derfor er de pålitelige, ompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 479
  • Alder: fra 9 år
Produktdetaljer
Modell76190
EAN5702016913187
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.