Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76192 Marvel Avengers: Endgame – sluttoppgjøret

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 807,-
På lager
SKU
05212-81
   

Med Avengers: Endgame – sluttoppgjøret (76192) lekesettet kan barn oppleve actionfylt lek fra de klassiske Marvel-filmene. Det ultimate Marvel Avengers-lekesettet Barn får et stjernespekket lag av LEGO Marvel figurer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos og en Centauri-kriger – og kan iscenesette utallige superhelteventyr i Avengers’ hovedkvarter. Settet er stappfullt av funksjoner som inspirerer til fantasifull lek, inkludert Iron Mans labb, hvor han bygger den spektakulære Nano-hansken, et oppholdsområde hvor superheltene kan samles, en fangecelle og en varebil som kan åpnes, slik at en tidsmaskin kommer til syne.

Tøft LEGO Avengers sett med superheltminifigurer

LEGO Marvel Avengers byggeleker inkluderer kjøretøy, roboter, bygninger, minifigurer, våpen og utstyr som barn kan samle på og bruke for å gjenskape scener fra yndlingsfilmene sine fra Marvel. Gjør deg klar for et spennende univers fullt av kreativt superhelt-rollespill.

 • Med Avengers: Endgame – sluttopgjøret (76192) kan barn gjenskape en heftig scene fra Marvel-filmen, inkludert superhelter, kule funksjoner og fantastisk tilbehør.
 • Inkluderer minifigurer av Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch og en Centauri-kriger samt en figur av Thanos og en mikrofigur av Ant-Man.
 • Barn får et stjernespekket lag av LEGO® Marvel figurer i Avengers’ hovedkvarter, som inkluderer Iron Mans labb, et oppholdsrom, en fangecelle og en varebil som kan åpnes, slik at en tidsmaskin kommer til syne.
 • En spesiell gave som garantert faller i smak hos Marvel Avengers-fans fra åtte år og oppover.
 • Dette allsidige lekesettet er 16 cm høyt, 37 cm bredt og 12 cm dypt og kan brukes sammen med andre LEGO® Marvel byggesett.
 • Inkluderer en stor kanon som kan dreies og vippes, og som skyter en stor pil med gummitupp. Inkluderer også en radar som kan dreies og vippes og er plassert på taket.
 • Inkluderer tilbehør som snacks, drikkevarer, et våpenstativ og autentiske detaljer som Thanos’ toeggede sverd som bar an bygge om til to eneggede sverd.
 • Alle LEGO® Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 527
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76192
EAN5702016913200
MerkeLEGO

Ha det gøy i en annen dimensjon

Ant-man sin bil gir deg eventyr med å reise i tid!

Kjempekamp

En stor kanon kan spinnes og tiltes før den skyter avgårde gummipiler.

De gode vs de onde

Hvilket lag vil du være på i dag?

LEGO Marvel Avengers: Endgame
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.