Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Super Heroes 76193 Marvel Guardians’ romskip

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 384,-
På lager
SKU
05212-80
   

LEGO® Super Heroes 76193 Marvel Guardians’ romskip er perfekt for alle fra 14 år og oppover som liker Marvel Avengers-filmene, eller som rett og slett liker å bygge kule modeller.

Marvel-romskip for bygging og utstilling

Fans kan gjenskape de autentiske detaljene og den spektakulære stilen til et av de meste ikoniske romskipene fra Marvel Avengers-filmene. Cockpiten kan åpnes og har plass til alle de kjente LEGO Marvel minifigurene i settet: Stjerneherren, Groot, Rakett, Mantis, Thor og en Chitauri-kriger. Inkluderer kule funksjoner som våpenlager, datamaskin og oppholdsrom hvor heltene kan kose seg med kaffe og smultringer. Den roterbare sokkelen gir en dynamisk plassering når romskipet skal på tokt. Og når leken er over, er romskipet perfekt som spektakulær utstillingsmodell på barnerommet.

Fantastiske byggeleker for unge superhelter

Med Marvel Avengers byggesettene kan barn gjenskape scener fra sine yndlingsfilmer fra Marvel og oppleve et spennende univers fullt av fantasifullt superhelt-rollespill.

  • Gled en fan v Guardians of the Galaxy- og Marvel Avengers-filmene med det spektakulære settet LEGO® Marvel Guardians’ romskip (76193).
  • Inkluderer LEGO® minifigurer av Stjerneherren, Groot, Rakett, Mantis, Thor og Chitauri-kriger samt kule våpen og tilbehørselementer.
  • Gi barn et helt univers av fantasifulle eventyr med dette engasjerende modellbyggesettet. Når leken er over for dagen, tar modellen seg spektakulært ut på den roterbare sokkelen.
  • Denne enestående bygge- og utstillingsmodellen for barn passer perfekt som bursdags- og julegave, og som belønning til dedikerte modellbyggere og fans av Marvel-universet fra 14 år og oppover.
  • Romskipet (inkludert sokkel) er 25 cm høyt, 36 cm langt og 59 cm bredt og står trygt montert på en solid, dreibar sokkel.
  • Alle LEGO® Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra verandre, og slik har det vært siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 1901
  • Alder: fra 14 år
Produktdetaljer
Modell76193
EAN5702016913217
MerkeLEGO

Roter på displayet

Med det justerbare stativet kan romskipet vises på akkurat den måten barnet ønsker.

Lett å komme til

Cockpiten kan åpnes og viser deg masse lekemuligheter.

Masse å avsløre og oppleve

Kule rom med våpenlager og et oppholdsrom for kos med kaffe og smulteringer.

LEGO Marvel The Guardians’ Ship
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.