Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76194 Tony Starks sakaarianer-Iron Man

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
06212-21
   

Gi Marvel-fans nye bygge- og lekeopplevelser og fantasifulle eventyr med settet LEGO® Marvel Tony Starks sakaarianer-Iron Man (76194). Med dette grensesprengende LEGO Marvel settet kan barn fra åtte år gjenskape scener fra den animerte Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ og utforske nye eventyr fra Marvel Cinematic Universe.

Nye historier med ikoniske superhelt-figurer

Denne spennende modellen utvider Marvel Cinematic Universe med minifigurer av Tony Stark, Valkyrie og The Watcher. Den byggbare robotmodellen kan bygges om til en heftig bil. Barn kan plassere minifiguren av Tony Stark i den store, bevegelige sakaarianer-Iron Man-roboten og legge ut på spennende superhelt-oppdrag. Og føler de for å oppleve ting i litt høyere tempo, kan de bygge om roboten til et kraftig kjøretøy og dra ut på fartsfylte og spennende eventyr.

  • LEGO® Marvel Tony Starks sakaarianer-Iron Man (76194) gir barn actionfylte bygge- og lekeeventyr basert på Marvel Studios-serien What If...?.
  • Inkluderer minifigurer av Tony Strk, Valkyrie og The Watcher samt en byggbar robot som kan bygges om til et fartsfylt kjøretøy.
  • For spennende superhelt-action kan minifiguren av Tony Stark plasseres i den utrolig smidige sakaarianer-Iron Man-roboten, og etterpå kan roboten bygges om til en heftig bil med kraftig motor.
  • Gi fans av Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ og Marvel-filmene muligheten til å oppleve ekte superhelt-action med en utrolig smidig sakaarianer-Iron Man-robot, som kan bygges om til en bil. For barn fra åtte år og oppover.
  • Den bevegelige roboten er 15 cm høy og kan bygges om til en racerbil i ekte Tony Stark-stil.
  • Det finnes flere roboter i LEGO® Marvel sortimentet, og barn kan samle på og bruke dem sammen for å gjenskape actionfylte filmscener og også finne på fantasifulle fortellinger selv.
  • LEGO® komponenter oppfyller høye bransjekrav. Derfor er de pålitelige, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 369
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76194
EAN5702016913224
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.