Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76195 Marvel Spider-Mans droneduell

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
09212-14
   

Marvel-fans kan feire lanseringen av Marvel Studios’ Spider-Man: No Way Home med det høytflygende og actionfylte settet LEGO® Marvel Spider-Mans droneduell (76195).

En bevinget skurk og knotteskytende drone

De ikoniske vingene til onde Vulture er et fristende mål for Spider-Man og nettet hans. Og med den digre firerotorsdronen er Spider-Man klar for actionfylt kamp mot den bevingede skurken. Dette allsidige lekesettet inneholder to av Marvels mest populære figurer og byr på utallige lekemuligheter, både på landjorda og i lufta.

  • Med LEGO® Marvel Spider-Mans droneduell (76195) kan barna imponere vennene sine. Dette heftige superhelt-lekesettet inspirerer barn til actionfylte kamper i luften.
  • Inkluderer to minifigurer som styrker fantasien – Spider-Man og Vulture – og en byggbar drone med fire rotorer og to knotteskytere.
  • Barn kan feste Spider-Man til dronens underside ved hjelp av et langt nett-rep, og kaste seg ut i fantasifulle lekeopplevelser både i lufta og på landjorda.
  • En imponerende bursdags- og julegave til engasjerte Marvel-fans fra sju år og oppover.
  • Dronen er 5 cm høy, 23 cm lang og 25 cm bred. Dette allsidige lekesettet kan brukes med andre LEGO® Marvel byggesett.
  • Alle LEGO® Marvel byggeleker er av topp kvalitet og gir unge superhelter uendelige muligheter for fantasifull lek og moro.
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 198
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76195
EAN5702016913231
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.