Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 579,90

LEGO Super Heroes 76209 Marvel Thors hammer

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 185,-
På lager
SKU
02222-51
   

Bygg en hyllest til Marvel Studios’ Infinity Saga med settet LEGO® Marvel Thors hammer (76209). Settet er laget for voksne modellbyggere og er en flott kvalitetsmodell som er inspirert av Marvels fabelaktige filmunivers.

Et varig minne fra en episk saga

Marvel-fans vil raskt gjenkjenne denne autentiske kopien som Mjölnir, den magiske hammeren som Thor bruker med knusende virkning i alle de 23 filmene i Marvel Studios’ Infinity Saga. Hammermodellen er 46 cm høy og hviler på en solid sokkel med plakett med navnet «Mjölnir» og Infinity Saga-logoen. Settet inkluderer en minifigur av Thor, og hammerhodet er utstyrt med en spennende funksjon – et av elementene kan åpnes, slik at du kommer inn til et oppbevaringsrom for minimodeller av Infinity-hansken, Tesseract og Odins flamme. Denne utfordrende og givende modellen består av 979 deler, og den sprer glede lenge etter at byggverket er ferdigstilt.

  • Autentisk kopi av Thors hammer – bygg en hyllest til Marvel Studios’ Infinity Saga med bygge- og utstillingsmodellen LEGO® Marvel Thors hammer (76209) for voksne.
  • Gøyale ekstrafunksjoner – modellen hviler trygt på en sokkel med plakett. Settet inkluderer også en minifigur av Thor og minimodeller av Infinity-hansken, Tesseract og Odins flamme.
  • En pause fra hverdagen – fordyp deg i et engasjerende byggeprosjekt. Etterpå kan du stille ut den stilige modellen som gir deg årevis med gode minner fra Marvels fabelaktige filmunivers.
  • Bli en modellbyggende superhelt – denne byggbare utstillingsmodellen passer som bursdags-, jule- og overraskelsesgave til voksne Marvel-fans og entusiastiske modellbyggere.
  • Skap noe spesielt – den detaljerte modellen er 46 cm høy og 29 cm bred og får garantert samtalen i gang enten du har den hjemme eller på kontoret.
  • Slapp av, og lad opp batteriene – vår serie med førsteklasses LEGO® sett for voksne gir deg engasjerende byggeopplevelser og en modell som fortsetter å spre glede lenge etter at byggverket er ferdigstilt.
  • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 979
  • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell76209
EAN5702017189673
MerkeLEGO
LEGO Marvel Mjølner - hammeren til Thor LEGO Marvel Mjølner - hammeren til Thor

Få Mjølners magi

Thors våpen fra Marvel Studios 23-film Infinity Saga.

Lego Super Heroes imponerende utstillingsobjekt - Mjölnir Lego Super Heroes imponerende utstillingsobjekt - Mjölnir

En imponerende utstilling

Et stativ innlemmer 'Mjölnir' og Infinity Saga logoen.

Lego Marvel thors hammer med hemmelig rom med samleobjekter Lego Marvel thors hammer med hemmelig rom med samleobjekter

Hemmelig rom med samleobjekter

Infinity Gauntlet, Tesseract, Odins Fire og Thor.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.