Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes 76219 Marvel Robotkamp mellom Spider-Man og Green Goblin

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 236,-
På lager
SKU
03227-37
   

Dette er ingen vanlige roboter – de er monsterroboter! Gi barn fra sju år og oppover ekte superheltaction i superstort format med LEGO® Marvel Robotkamp mellom Spider-Man og Green Goblin (76219).

Megaroboter og kule minifigurer

Gi fantasien til Marvel-fans en ekstra dytt med to monsterroboter med minifigurer av populære superheltfigurer fra Marvel-filmene. Barn kan plassere minifiguren av Spider-Man i cockpiten på Spidey-monsterroboten. Den har innebygde våpen og ekstra lange og bøyelige armer. Etterpå kan de plassere minifiguren av Green Goblin i cockpiten på superskurkens monsterrobot med overdimensjonerte gripeklør og skytere. Så kan kampen mellom monsterrobotene begynne! Når den actionfylte leken er over for dagen, er de to bevegelige robotene flotte som utstillingsmodeller på barnerommet.

  • Maksimal robotaction – med LEGO® Marvel Robotkamp mellom Spider-Man og Green Goblin (76219) får barn ekte monstermoro med kamper mellom Spider-Man og Green Goblin.
  • Ikoniske Marvel-figurer – inkluderer minifigurer av Spider-Man og Green Goblin med tilhørende roboter. Robotene er større og kraftigere enn noensinne.
  • Frilek – barn kan plassere minifigurene i hver sin robotcockpit og finne på superkule superheltkamper med roboter med ekstra lange armer og innebygde våpen.
  • Gave til barn – perfekt til bursdag, jul og alle andre anledninger for fans av Marvel og robotkamper. Passer for barn fra sju år og oppover.
  • Bygge, leke og stille ut – de utrolig bevegelige robotene er henholdsvis 11 cm høy (Spider-Man) og 14 cm høy (Green Goblin). De er flotte som kreative utstillingsmodeller og inspirerer barn til fantasifull rollelek.
  • Flere roboter, mer moro – det finnes mange flere LEGO® Marvel roboter som barn kan samle på, og de kan bruke dem sammen for å iscenesette storslåtte kamper.
  • Kvalitetsgaranti – LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
  • Sikkerhetsgaranti – LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sjekke at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 296
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76219
EAN5702017189697
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.