Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes Avengers 76124 War Machine-knuseren

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
03192-241
   

Alarmen går! Ant-Man angripes av de farlige outriderne. Fly til unnsetning med den mektige War Machine-knuseren! Avfyr 6-knotters mitraljøsen og missilene. Grip tak i en outrider med den digre robotens mektige never. Frigjør knotteskyterkanonene, og slåss mot fienden på bakken med War Machine! Alarmen går! Ant-Man angripes av de farlige outriderne. Fly til unnsetning med den mektige War Machine-knuseren! Avfyr 6-knotters mitraljøsen og missilene. Grip tak i en outrider med den digre robotens mektige never.

Overmann outriderne med War Machine-knuseren! Gå til kamp mot outriderne for å redde Ant-Man med settet LEGO® Marvel Avengers 76124 War Machine-knuseren. Denne tøffe, bevegelige roboten har minifigur-cockpit som kan åpnes, seksknotters mitraljøse, to avtakbare knotteskytende kanoner, to raketter, gripehender og et rom som kan åpnes og inneholder ekstra ammunisjon. Denne tøffe byggeleken inneholder fire minifigurer, inkludert War Machine og Ant-Man som begge har ny Avengers-draktdekor fra mars 2019, og som gjør det morsomt å gjenskape spennende scener fra Marvel Avengers-filmene.

Inneholder:

  • Fire Marvel Universe-minifigurer: War Machine, Ant-Man og to outridere
  • War Machine-knuseren har minifigur-cockpit som kan åpnes, seksknotters mitraljøse, to avtakbare knotteskytende kanoner, to raketter, bevegelige armer og bein, gripehender og et rom som kan åpnes og inneholder ekstra ammunisjon

Ta av de knotteskytende kanonene og fest dem i War Machine-minifigurens hender og på skulderen hans. Minifigurene av War Machine og Ant-Man i dette LEGO® byggesettet for barn er utstyrt med ny Avengers-draktdekor fra mars 2019. Gjenskap spennende action fra Marvel Avengers-filmene med denne fantastiske byggeleken.

Detaljer:

  • Mål: War Machine-roboten er over 17 cm høy, 6 cm lang og 14 cm bred
  • Antall klosser: 362
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell76124
EAN5702016369069
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.