Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71362 Ekstrabanen Bevoktet fort

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 637,-
Medlemspris 291,-
På lager
SKU
06202-178
   

Utvid LEGO® Super Mario™ startbanen din med ekstrabanen Bevoktet fort! Kryss gressmatten, og hopp oppi katapulten for å beseire Koopa Troopa før du hopper opp på plattformen for å heise flagget. Deretter kan du hoppe over lava og beseire Bob-omb. Ta vannruten for å gå til kamp mot Piranha Plant. Alle tre veier leder fram til en POW-blokk, som åpner fortets port, slik at du kan få tak i mynten!

Med dette gøyale ekstrabanesettet (71362) skal barn velge en egen rute for LEGO® Mario™, slik at han når fram til det bevoktede fortet. Settet er en fantastisk gave til barn som har LEGO® Super Mario™ startbanen (71360). Det inkluderer et byggbart fort, en katapult, klossebygde vann- og lavabaner samt POW-blokk, lekefigurer av Bob-omb, Koopa Troopa og Piranha Plant som LEGO Mario må beseire. (Husk: LEGO Mario figuren følger ikke med. Den finner du bare i startbanesettet .) Fantastisk app Det finnes en gratis LEGO Super Mario app til dette settet. Appen har kule og intuitive visningsverktøy som gjør settet lettere å bygge. Den gir dessuten barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer og finne inspirasjon til andre kreative måter å bygge og leke på. Action og konkurranse LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gøyale vennekonkurranser som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en ikonisk spillfavoritt i virkeligheten. Den modulære startbanen og ekstrabanesettene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer av ubegrenset, kreativ moro.

 • Barn kan bygge et nytt, spennende nivå til LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Bevoktet fort (71362).
 • Spilleren velger en rute for LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), som må beseire enten Bob-omb, Koopa Troopa eller Piranha Plant før han lander på POW-blokken for å åpne døren inn til fortet.
 • For å nå fortet og vinne digitale mynter må LEGO® Mario™ bruke katapulten, hoppe over klossebygd lava eller krysse vadesteiner i «vann», og han reagerer på forskjellige måter hver gang han møter og beseirer hver enkelt fiende.
 • Denne kreative LEGO® samlerleken består av 468 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra åtte år og oppover som allerede har startbanen På eventyr med Mario (71360). De kan bygge sine egne, unike nivåer.
 • I sin opprinnelige form er denne modellen over 18,5 cm høy, 38 cm bred og 32 cm dyp, og den kan bygges om og kombineres med startbanesettet og andre ekstrabaner på forskjellige måter.
 • Dette lekebyggesettet krever ikke batterier – det vekkes til live når det brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, råd om gøyale og kreative måter å leke på og gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ lekebyggesettene kan du leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Takket være det modulære systemet kan fans utvide og bygge om for å skape utallige nye utfordringer for grupper eller enkeltspillere.
 • LEGO® byggeklossene kan settes sammen og tas fra hverandre helt uten superstjernekrefter! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som gjør dem ensartede, kompatible og lette å sette sammen hver gang.
 • LEGO® byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 468
 • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell71362
EAN5702016618419
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.