Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Mario 71364 Ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel

-50%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

50%
Kampanjepris 112,- 224,- Du sparer: 112,-
Utsolgt
SKU
06202-180

Utvid LEGO® Super Mario™ startbanen din med ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel! Du må unngå å falle av glideplattformen ned i den glødende lavaen under. Velt Whomp som vokter P Switch, så kan du vinne en drøss med mynter ved å løpe, hoppe og utføre stunt med LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med, den finnes kun i LEGO Super Mario 71360 Eventyr med Mario - startsett). Men pass deg for Lava Bubble – du trenger Green Shell for å velte henne!

Gjør konkurransen enda mer actionfylt med LEGO® Super Mario™ Ekstrabanen Whomp i lavatrøbbel (71364). Dette modulære LEGO Super Mario lekesettet inkluderer en glideplattform, Whomp figur som vokter en P Switch (kun i dette settet!) og et klossebygd, skjellformet system for å velte Lava Bubble figuren. En perfekt gaveleke til barn som allerede eier LEGO® Mario™ figuren fra startbanen På eventyr med Mario (71360). Tøff app LEGO Super Mario gratisappen inneholder intuitive Instructions PLUS med smarte visningsverktøy som gjør det lettere å bygge modulen. Appen inneholder også forslag til hvordan barn kan bygge, bygge om og leke, og den er en trygg plattform, hvor barn kan dele ideer med andre Mario fans. Grenseløse Mario LEGO Super Mario samlerlekesett passer like godt til gøyale familie- og vennekonkurranser som til alenespilling, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent videospillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer for grenseløs kreativ moro.

 • Barn kan bygge et actionfylt, nytt nivå til LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario og konkurrere mot venner med Ekstrabanen Womp i lavatrøbbel (71364).
 • Spilleren bygger en utfordrende bane med en glideplattform som LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) må balansere på, figurer av Whomp og Lava samt P Switch som kun fås i dette settet.
 • Barn vil elske å se og høre alle måtene LEGO® Mario™ reagerer på når han møter fiender og tjener en drøss med mynter når han gjør triks etter å ha beseiret Whomp og aktivert P Switch.
 • Dette kreative LEGO® lekesettet består av 133 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra seks år og oppover, som allerede har Startbanen På eventyr med Mario (71360). Med settet kan de bygge og tilpasse sine egne nivåer.
 • I sin opprinnelige form er denne modellen over 8,5 cm høy, 22 cm bred og 16,5 cm dyp, og den kan bygges om og kombineres med startbanesettet eller andre ekstrabanesett på forskjellige måter.
 • Lekesettet er batteriløst – det kan brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen På eventyr med Mario for enda mer action.
 • Med LEGO® Super Mario™ gratisappen får barn byggeinstruksjoner, kule visningsverktøy og en trygg plattform, hvor de kan dele ideene sine med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ samlerlekesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Med settene kan barn utvide og bygge om for å lage sine egne nivåer som de kan gjennomføre alene eller i konkurranse med venner og familie.
 • Byggere trenger ikke en superstjernes krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO® byggeklossene! Helt siden 1958 har klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede klosser som er lette å sette sammen.
 • LEGO® klosser og deler testes grundig og analyseres for å sikre at alle LEGO byggeleker oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 133
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell71364
EAN5702016618433
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.